Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Eee naapcan?"

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Öss sonucunda "Bir yükseköğretim programına yerleştirilemedi" yazan herkese insanlar neden önce gelip "nereyi kazandın?" arkasından da kazanamadım diyince "Eee naapcan?" diye sorarlar?

Ulan naapcam intahar mı etcem? Gircek olsam fiziktir deri mühendisliğidir su ürünleridir giriyoz ama yazmadık oraları puanlar da maşallah tepelere fırladı.

Ne yapılır yani? Neden sorar insanlar "Eee naapcan?" diye? Ne yapılacağı belli değil midir? Ek kontenjanlara bakılır, girilecek adam gibi biyer yoksa dersaneye yazılınır.

İnsanlar inadınamı yapıyor bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye şartlarının getirdiği bi durum,bu sene staj yaptığım yerde stajımın 2. haftası bilg. bölümü şefi geldi dediki,yan kuruluşumuz olan bi firmaya sunum hazırlancak onla ilgileniver,neyse gittim admaların yanına önce hoş beş güzel muhabbet ediyorum,bi ara adamın teki hangi bölümde okuyosun dedi: bilg. programcılığı 2. sınıf bitti dedim,o bölüm 2 senelik mi dedi evet diyince adam bi triplere girdi görcen,böyle artiz artiz konuşmalar,bidaki gitmelerde seni kaale almamalar falan,yani diyeceğim o ki şöle bi görüş var yurdumda,4 senelik herhangi bi bölümden mezun ol tamam karizma tavan yapar,hiç bi bok bilmeden mezun olsn bile,ha ben halimden memnunmuyum,gayete memnunum sevdiğim işi yapıyorum,hatta seneye bi sorun çıkmazsa bulgaristana bilg. müh. okumaya gidecem.
O yüzden , aa napçann? açıktamı kaldin?gel ben bakarım sana tarzı muhabbetlere,birazda şımarıkça,ben bulurum bi yolunu dert etme sen tarzı cevaplar verebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet iyi niyetle de sorulabilir. Yani herkes defalarca sınava girmek istemiyo bazen, doğaldır. Üstüste girip kazanamayanlar bi süre ara vermek ya da üniversite olayını tamamen bırakıp bir işe girip çalışmayı düşünebiliyolar, ne biliyim istedikleri yüksek puanlı bölümlerden vazgeçip düşük puanlı biryere kapağı atmayı düşünebiliyolar, bisürü alternatif var.

Tabi "öss nası girdi ama zuhaaa" modelinde soranların ağzını burnunu kırmak farzdır, o ayrı konu=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...