Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Öss sonucunda "Bir yükseköğretim programına yerleştirilemedi" yazan herkese insanlar neden önce gelip "nereyi kazandın?" arkasından da kazanamadım diyince "Eee naapcan?" diye sorarlar? Ulan naapcam intahar mı etcem? Gircek olsam fiziktir deri mühendisliğidir su ürünleridir giriyoz ama yazmadık oraları puanlar da maşallah tepelere fırladı. Ne yapılır yani? Neden sorar insanlar "Eee naapcan?" diye? Ne yapılacağı belli değil midir? Ek kontenjanlara bakılır, girilecek adam gibi biyer yoksa dersaneye yazılınır. İnsanlar inadınamı yapıyor bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 türkiye şartlarının getirdiği bi durum,bu sene staj yaptığım yerde stajımın 2. haftası bilg. bölümü şefi geldi dediki,yan kuruluşumuz olan bi firmaya sunum hazırlancak onla ilgileniver,neyse gittim admaların yanına önce hoş beş güzel muhabbet ediyorum,bi ara adamın teki hangi bölümde okuyosun dedi: bilg. programcılığı 2. sınıf bitti dedim,o bölüm 2 senelik mi dedi evet diyince adam bi triplere girdi görcen,böyle artiz artiz konuşmalar,bidaki gitmelerde seni kaale almamalar falan,yani diyeceğim o ki şöle bi görüş var yurdumda,4 senelik herhangi bi bölümden mezun ol tamam karizma tavan yapar,hiç bi bok bilmeden mezun olsn bile,ha ben halimden memnunmuyum,gayete memnunum sevdiğim işi yapıyorum,hatta seneye bi sorun çıkmazsa bulgaristana bilg. müh. okumaya gidecem. O yüzden , aa napçann? açıktamı kaldin?gel ben bakarım sana tarzı muhabbetlere,birazda şımarıkça,ben bulurum bi yolunu dert etme sen tarzı cevaplar verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ee napçan sorusuna ben şuanda ek kontenjanları bekliyorum diyorum.. olmazsa 3.kere sınava giricem evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 "onume cıkıp "eee napcan" diyeni" deseydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 napim artık fabrikanın başına geçerim dersin. akraba durumları haricinde. bu anlayış yüzünden eğitimli işsizlik ve genel olarak işsizlik bu kadar yüksek ve eğitim bu kadar niteliksiz. gerçekten büyük etkisi var az diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Gayet iyi niyetle de sorulabilir. Yani herkes defalarca sınava girmek istemiyo bazen, doğaldır. Üstüste girip kazanamayanlar bi süre ara vermek ya da üniversite olayını tamamen bırakıp bir işe girip çalışmayı düşünebiliyolar, ne biliyim istedikleri yüksek puanlı bölümlerden vazgeçip düşük puanlı biryere kapağı atmayı düşünebiliyolar, bisürü alternatif var. Tabi "öss nası girdi ama zuhaaa" modelinde soranların ağzını burnunu kırmak farzdır, o ayrı konu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Düşündümde kazanamayan bir arkadaşıma aynen ee napıcan hangi dersane dedim.:)Eee cidden başka ne sorayım ki.Kazanamamış adam.Napacağını bilmek isterim. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:19 tarihinde, Arekreas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 o soruda kötü bir niyet olduğunu düşünmüyorum.Bir çok seye yorulabilir.Nitekim önünde bir çok seçenek var aslında.ek kontenjanı kovalayabilirsin.2 yıllık meslek yüksekokul deneyebilirsin.İmkanların varsa Akademilere gidebilirsin vs.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 "seni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yapcaz bişiler ya diye geçiştiriyorum. Eğer arkadaşımsa veya sevdiğim bi insansa uzun uzun anlatıyorum. ek kontenjandır dershanedir falan hepsini. Ama annem hiç usanmıyor soranlara tek tek anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya onu genelde maksat sırf sormak için soranlar dio...ciddi ilgilenen nse artık hayırlısı sneye yaparsın diiip geçio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bide her sene mutlaka tarladan,çoban bir genç derece yapar.Sonra ertesi gün gazetede ''TARLADAN TIP FAKÜLTESİNE'' diye bi sürmanşet çıkar.Sonra evdekilerede malzeme olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben oss ye gireni bir 8 sene oldu o coban olayi o zamanda vardi baba geldi bak utan coban surayi kazanmis sen naptin vs. yeminlen haber izlemedim bir hafta her gun cobani gosteriyorlar coban dediginde almislar elamani fethullah kampina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eee kazanamayanlar napacaniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: aquila üye [şikayet et] § 23 Ağustos 2007, Perşembe - 05:24 [ özel msj ] eee kazanamayanlar napacaniz? İlla komik olduğunu düşünen bir çıkıntı çıkacak zaten. Paticik değil mi burası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Dünyanın sonu değil. Seneye çalışır daha iyi bir yere girersiniz. Mesela ben diyorum bazen keşke çalışsaydım,kassaydım bir sene daha diye. Üzülmeyin,milleti de sallayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eğitim adına bir şey yapılacaksa bu anlayışın mutlaka değiştirilmesi lazım çünkü hem üniversitelerin kalitesini düşürüyor hem de çalışan kalitesini. Ortam kötüleşince de kaliteli insanlar yurt dışına kaçıyor durum daha da kötüleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar