MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 mesela bi havuzda su var diye düşünün...üzerine güzel bi örtü atıyorsunuz (ben Türk bayrağı olarak düşünmüştüm) bayrak su efekti alıyor.photoshopta nası yapabilirim??yardım edenlere özel olarak teşekkür edicem.[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bayragi koy layer olarak uste, opacity sini dusur en primitif i bu daha istersen suyun layerini texture olarak alir bayraga ust opacity layer koyarsindi falan[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 öyle olmaz tabii ki de. bayrak orda dikdörtgen şeklinde durur ne de olsa. filter>distor>wave bölümünden bin tane seçenek ile oynayarak yapabileceğin gibi, liquify ile de brushla kendin manuel olarak yapabilirsin. kolay gelsin.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 görüntüyü gözümün önüne getiremedim valla. ypainca bi koysana buraya. :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 estel toptopicste görünen her yere son mesaj estel yazdırmak istiyon galiba :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 liquifyle nası olacak horace yazma ? İmaj dejenere olur sadece köşeleri desen hoş bi görüntü olmaz bütünlük bozuylur.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 yazma? yazmıyorum zaten... liquify kullanmak maharet ister.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 nası attın mesajı o zaman ? Yetenek olayı ayrı da bence liquifyla yapılamaz bu olay. [aggression yok ha :)][hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 umm... bence de yapılabilir. bi dereceye kadar tabi ama sonuçta izlenecek en makul yollardan biri...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ornek konsa da gorsek[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 [hline]Come On! It's On!BlaCk_Dmc THE LAME[Bu mesaj GICIK2 tarafından 12 October 2003 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Yannız bu örtü değil kan :)[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 oldu..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Nasıl yaptığını da anlatsana[hline]You are all Claustrophobic in your skins. [Bu mesaj Deep-Night tarafından 12 October 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: GICIK2, 12 October 2003 15:23 tarihinde demiş ki: Yannız bu örtü değil kan :)[hline]Come On! It's On! lol[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ama ben dalgalarla uyumlu olsun da istiyordum neyse yardım edenlere tenks[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Aynı şey. Ben ay ve yıldızı aldım sadece,sen bütün bayragı al dalgalanma efektini yap bide gölgelendirmeleri ayarla olur.[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Darken veya Multiply secenegi ile dalgalarla uyumlu hale getirebilirsin.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 darken çok işe yaramaz, multiply da çok kara gösterir.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Yorumsuz: said: Deep-Night, 11 October 2003 22:11 tarihinde demiş ki: nası attın mesajı o zaman ? Yetenek olayı ayrı da bence liquifyla yapılamaz bu olay. [aggression yok ha :)] said: Deep-Night, 13 October 2003 17:41 tarihinde demiş ki: Her şey daha temiz bir Türkçe kullanımı için arkadaşlar Türkçesi bilindiği halde ingilizce yazmak da nasıl bir olaydır kavrayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 :lol:[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 loleresque "Arcane strikes again!" - NY Times "Headshot studios proudly presents, Arcane!" -The DVD Case "A critical hit, I know how it feels!" - Sam[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Heheheh :) ülen az deilsiniz ha :)[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar