Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Bugun aldim ama sorunlu ne yazarsam yazayim WPA / PSK da `grup sifresi gecersiz` diyor rakamla denedim sayiyla denedim rakam - sayiyla denedim denemedigim sey kalmadi nedendir acaba vir bileniniz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Eksik veya fazla yazıyorsundur şifreyi. Yani 8 hane diyordur mesela sen 6 veya 10 haneli yazmışındır şifreni belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yok ya o da degil :((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Vatan millet kullansın işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: Bugun aldim ama sorunlu ne yazarsam yazayim WPA / PSK da `grup sifresi gecersiz` diyor rakamla denedim sayiyla denedim rakam - sayiyla denedim denemedigim sey kalmadi nedendir acaba vir bileniniz var mi ? şifre koyamıyomusun yoksa sen şifreyi mi unuttun? en temizi aç airties müşteri hizmetlerine telefon benim nickimi ver ilgilenirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar