Alis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 var mi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 var kombine bilet satıyorum. 2 tane kaldı elimde. kampsız. 2 tanesi 150 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ben de arıyorum 2 tane, within temptationın olduğu güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Queen'in elinde 2 tane kombine bilet var ama kaça satıyor hiçbir fikrim yok. Kendisine özel mesaj atarsanız yanıtlayacaktır. Gerçi ben bu topic'i ona msnden falan yazıcam zaten ama siz yine de kararlıysanız öm atın. Baya ucuza veriyordu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mayhem'la aynı fitayyan satıyorum biletlerimi. Özel mesajdan ulaşabilirsiniz. Kombine biletler, tanesi 75 olacak şekilde. ÖM'den ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tormento Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 2 Eylül pazar için 1 adet Rock'n Coke biletim var. 50 ytl den satarım. Özel mesajla görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar