Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 said: Play as Joe in this new add-on content. In this extension to the original story of Mafia II, Joe uncovers who had Vito sent to prison and what really went down with the Clemente family. In addition to the expanded story, players can explore new locations and get new cars and clothing in dozens of city-based quests. Plus, online leader boards allow players to battle for the highest scores. joe's adventures diye dlc cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 önceki dlc gibiyse olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 denedim biraz. ilk aldığınız görev sanki ana oyundan kesilip buraya konmuş gibi. dialoglar ara videolar var oh ne güzel diyorsunuz. sonra bam o görev bitince oyun jims vendetta dlc sine dönüyor.aynı görev mantığı , git al süre içerisinde yap. ilk görevden sonraki 3 göreve baktım da görevler önceki dlc den iyi .ilk görev araba deposuna saldırma görevi standart.2. 3. görevlerde marty e yardım ediosunuz. başı belada veledin. ama bu veletle nasıl tanıştık muhabbetimiz ne gibi konulara girmedi çünkü dlc lerde dialog yok.görevlerde biras saçmalık var zorlaşsın die misal araba bagajındaki adamı hurdalığa götürcez ama bagaj kapağı bozukmuş aa! polisler kovalıyo.4. görev sinirimi bozdu bi limuzin istiyor ama vakit zaten az limuzne gidiyorsun hasarsız istiyom diyor biner binmez polisler başlıyor saldırmaya. en ilginç gelen şey oyunun zorluğu evet oyun zorlaşmış.oyunu zorlaştırmak için düşmana zeka filan katmamışlar tabi, sadece aldığımız hasar artmış ,onların aldığı hasar da azaltılmış sanırım. normal tabanca mermisiyle 2 kurşun yiyip ölünce bi şaşırdım normal mafia da tek elle çatışmaya girdiim için. 3 defa araba kazasında öldüm .polisler dışında başka aileden suçlular da saldırıyor hep birlkte bana ehhe.öle işte sıkmadıysa denenebilir ama oyunun başını oynarken heyecanlanıp pat die hikaye kısmının bitmesi hayal kırıcı olmuş.belki sonlarda vardır yine bişiler 1-2 bölüm oynarım hergün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Kamyonu böyle ters çeviren varmı? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Joe's Adventures fln nasıl. oyunu yeniden yükleyip oynamaya değer mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 df said: Joe's Adventures fln nasıl. oyunu yeniden yükleyip oynamaya değer mi sizce? bence değmez,ilk bir kaç görevde konu filan vardı sanırım geri kalanında ilk dlc gibi sağa sola boş görevler yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 gaza geldim bi daha oyniyacagim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bikaç gündür oynuyorum da, GTAdan falan çok daha iyi ya, ateş etsen vurduğunu hissediyorsun, araba sürsen yine araca hakimsin, GTA çizgi film gibi bunun yanında. Tek sorunu ana hikayesi dışında bir serbestlik durumu yok, potansiyel ziyan edilmiş işte. İlk mafianın motoruylan Hiddden and Dangerous 2'yi yapmışlardı, bunun motoruylan da H&D 3'ü yaparlar diye bekledim ama salak 2K Games dağıtmış Çek Cumhuriyeti birimini. Pek çok sağlam oyun yapan bir stüdyoydu oysaki. H&D için gerekecek tüm WW2 silahları bile var Mafia2'de ama yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hadi ya, o dağılma olayını hiç bilmiyordum, mafia serisinin devamı da olmayacak öyleyse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar