THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 gene elendı trabzon hemde amatorce yanı bu kadarda pozısyon harcanmazkı atamayana allahına atıyorlar ıste bırde golden sonra oturup aglamadıkları kaldı ıkıncı gol hıkaye ya AMATOR TS[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
behran Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 yazık[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 hem ne yazık[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
tsubasa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 boyle rezalet uzun zamandır gorememistim.lig maclarında oynamamalarına alıstık da eskiden avrupada biraz olsun top oynarlardı.cok kacırdı demişsiniz baska macı izlediniz herhalde ben ts nin kacan 1 pozisyonunu pardon 2 pozisyonunu gordum.samet aybaba zaten kabus gibi 11 cıkarttı.agustine-yattara ile neden baslamaz anlamak mumkun degil.mac boyunca futbol oynamöaya niyeti olmayan ts 10 dak oynadı 2 gol attı.bu ts nin iyi oldugundan degil villarealın kotu oldugundandır.yazmadan gecemeyecegim hayatımda bu kadar cirkef bir takım gormedim.vakit gecirmek icin bir sevismedikleri kaldı.macın hakemi cok iyiydi ama vakit gecirmelerine biraz seyirci kaldı.kartlar daha once gelebilirdi.ts u daha once hicbir avrupa macında bu kadar ruhsuz gormemistim. UTANDIM[hline]Est solarus oth mithas
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Çok üzdü.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock:
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 TS gibi takımın böyle evinde 3 gol yemesi gerçekten acı ve utanç verici.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI
Öne çıkan mesajlar