Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 NBA East - West Final Tahminleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baslikdan da anlasilabilecegi gibi hadi tahmin edelim sonra bakip mutlu oluruz :)

East

Celtics - Cavaliers

West

Nuggets - Suns

*hatirlatma*
birbirimizin tahminlerine saygi gosterelim `hade len zubud` tarzi tepkiler gostermeyelim :)
Mesaj tarihi:
nba de böyle tahminleri doğru yapmak basketten anlamaktan çok şanslı olmakla alakalı diye düşünüyorum, bu bağlamda tamamen gönlümden geçenleri yazıcam;

doğu:Chicago-Cleveland
batı:Phoenix-Houston
şampiyon:Phoenix
Mesaj tarihi:
daha çok erken değilmi yahu bi görseydik :)

Phoenix gene gönüllerin şampiyonu olur.
Dallas geçen seneki fiyaskoyu unutturur.
Spurs gene en az konferans finali oynar.
East takılır kendi çapında:D
Denver&Boston süprizleri de var tabi.
Mesaj tarihi:
ee çüş yani. isterseniz allstar oylamalarına da baslayalım.
hatta sezon mvp si de carmelo olacak.

ps: hade len zubud

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:45 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Doğu celtic - cavaliers
Batı dallas - lakers (lakers kısmı gönülden geçen oldu biraz ama off season bitmiş deil bakarsınız iyi bi oyuncu alırlar :)
Mesaj tarihi:
Phoenix-Dallas
Chicago-Toronto

finalleri olur diye düşünüyorum.Dallas yerinde Utah'ta olabilir belki.

Phoenix artık olsun.Nash sona yaklaşmaya başladı yüzük istiyor artık,bu sene var gücüyle oynayıp,oynattıracağını düşünüyorum.

Toronto'da Doğu'daki favorim bu sene.
Mesaj tarihi:
erken oldugunu dusunenlerin cevap atmasina gerek yokki?
ben su an itibariyle insanlarin kadrolardan yola cikarak neler tahmin edebilecegini merak ediyorum. Aynen boyle merak edenler bu topigi kullanabilir, digerleri kullanmasa da olur.
Mesaj tarihi:
olmamış bu çünkü bilemezsin..örneğin eğer arada chicago ve celtics karşılaşmazsa celtics-cleveland karşılaşırsa chicago-cleveland gibi ihtimaller var..fikstürsüz olmaz bu
Mesaj tarihi:
spurs-dallas , chicago-celtic(cleveland da olabilir celtic yerine)

final de spurs-chicago olur diye tahmin ediyorum ve şampiyona spurs diyorum.

edit: hatta spurs un sampiyonluğuna şu anda iddia ya bile girerim

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 10:28 tarihinde, can tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sanki lig başlayıp kadroları görünce yüzde90lık bi başarıyla tahmin yapcaksınız da erken açmış diye zevzeklik yapıyosunuz, mesaj yazmazsanız aşağı düşer başlık ve vakti geldiğine inanınca uplarsınız olur biter. en doğrucu herşeyi en vaktinde yapan kuralcı insanlarına duyurulur
Mesaj tarihi:
off toggie den ozur dilerim, bundan sonra onun ongordugu sekilde basliklar acip msglar aticagim.

saygilar

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 00:03 tarihinde, rLx tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...