vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ulan! peki, en azindan dogumgününde ölmek karizmatik. deve ben öldükten sonra sana gelsin o zaman. hakkinizi helal edin arkadaslar simdiden. iyi geceler.
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Avustralya'da doğum günü hediyesi olarak verilen bir deve, seks yapmaya çalıştığı 60 yaşındaki kadının ölümüne yol açtı. bence deve ilk başta teklifte bulundu, kabul edilmeyince kadını vurdu.sonra cesetle yiyiştiler
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 disi deve gondericektim ama ben =( kivir kivir assadan yukardaaaan
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hayatta kalması daha kötü olabilirmiş kadının.. devenin saldırdığı kadın kurtuldu avustralya'da kendisine doğumgününde hediye edilen deve çiftleşme dönemi gelince sahibine saldırdı. 60 yaşındaki kadını yere deviren deve, kadının tepesine çıkıp zorla ırzına geçmeyi başardı. yapılan açıklamada eşi tarafından yerde bulunan kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi. avustralyalı kadın yaptığı açıklama da "oh yeah!" dedi.. tabii işin geyiği ayrı ama kimsenin aklına gelmeyecek bi ölüm şekli yahu! Azrail bazen çok yaratıcı olabiliyor
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 nalı ile alakalı bir durum olduğunu hiç sanmıyorum.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Bence suç kadındadır deveye cilve yaparsan sonu budur. :)
Öne çıkan mesajlar