Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bu telefonun tuş sesini kapatabilen varmı?sesli modda kapatamadım bir türlü.Menüde tuş sesi bölümü var ama koyu renkle yazılı yani ulaşılamıyor. Sırf o yüzden sessiz modda kullanıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 sessiz modda ikenmi girdin acaba telefonu normal moda alıp tekrar oraya girmeyi bir dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hayır normal modda giriyorum yani ses açıkken. ses açık modunda tuş sesleri kapanmıyor. yani gayet basit bir özellik ilk cıkan telefonlarda dahi vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 telefon yeniyse pek birşey kayıtlı dğeilse fabrika ayarlarına dönsene bi o menü neden kapalı anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 fab. ayarlarına döndüm,gene aynı. saçmalık yav neyse artık gider sorarım telefoncuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ayarlar>ekran ayarları>arama ekranı>yazı tipi burayı tema yerine normal yapıosun. ozmn tuş sesi kısmı açılıyor. evet ben de zor bulmuştum(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ginaly gel lan alnından öpücem=P cok tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ehauh ne demek abi emeğe saygı teraziye tık pls :alnınıuzatansmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ginaly olmasa ben dicektim bi hafta yeni aldığım e840 ın tuş sesiyle cebelleştim :P şöle bi eksisi var ama öyle şekilli numara yazamıyosun, parşömenin üstüne falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 e840'larda direk yandaki tuşla ayarlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar