Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Selam, Garantisi geçen gün dolan dizüstü bilgisayarımın ram kapağını açtığımda sadece tek slot gördüm. Normalde 512 Ram var üzerinde ama ona ulaşmak için altını tamamen sökmem gerekiyor sanırım. Markasını göremedim bu yüzden. Neyse, yapmak istediğim 1GB'lık bir ram alıp eklemek. 512 MB 667 Mhz'lik DDR2 Ram kullanıyor şu anda bilgisayarım. Buna 667 Mhz'lik 1 GB DDR2 Ram eklediğimde marka farkından ve birinin 512 diğerinin 1 GB olmasından ötürü herhangi bir sorun yaşar mıyım acep ? Hiç benzer birşey yapan oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 herz farkı olmasın, onun dışında ekstra performans alamazsın sadece bi zararı olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 eğer düşük mhz li ise o ,o mhz de çalışır atıyorum 533 se istiyorsa yeni aldığın 10 k mhz olsun ona takılıp 533 de çalışıcaktır.Markası farketmez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Pekiiii. Birşey daha sorayım. Bilgisayarımın özelliklerini bulamadım nette. Daha doğrusu buldumda, maksimum değerleri elde edemedim. Mesela en fazla ne kadar ram desteklediğini bilmiyorum. Bunu yazılım gibi birşeyle öğrenmenin bir yolu var mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Everest ile öğrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 tek slot varsa nasıl 2 tane takacaksın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 boştaki tek slotu görmüş heralde sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar