numberten Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Başlıktan anlaşılacagı gibi istanbul anadolu yakasında çince kurs arıyorum pek yok sanırım bunlardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesela 4 yıl gecmiş aradan bende sımdı ınternetten ogrenmeye calısıyorum ve çince gram bilgisi olan varsa bir sorum var . bu merhaba falan ni hao falan seklınde yazanlar var 你好 seklınde yazanlarda hangisini biz bunların kullanıyoruz çince ogrenırken cunku eger ni hao falan yeterlıyse yazarken oyle resim cizmeye gerek yoksa :D sorun degıl ogrenebılırım bır sekılde bır duzeye kadar. En azından işe girerken bir farkım oldugunu ıspatlıyabılecek duzeyde bilip oraya Çince orta duzey yazabılmek bır hava katar cvye dıye dusunuyorum :D Bu arada bende çince kursu falan varsa bildiginiz kazıklamayan ipleyen guzel bir yer ıyı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Valla arkadaşım Çin'e gitti 1 yıl öğrenmek için o bile zor öğrendi. Hatta bir süre sonra unuttu hafiften tekrar kitap aldı tekrar falan yapıyor. Bildiğim kadarıyla çok zor bir dil kurs yeterli olur mu ki? Sadece yazmak bile mesele çünkü, teknikleri falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ondan bahsettim işte kimileri boyle resim cizer gibi olanları da anlıyabiliyor ben internetten anca latin alfabesinde çince yazılınca sökebiliyorum o da temel seylerı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar