batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Selam bir site görmüştüm adını hatırlayamadım.Serveri ve nickimizi girip hangi instance den kaç kere yaparsak bi sonraki rep seviyesine geçebilceğimizi gösteren bi site vardı.Bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Aradığın şey burada aslında ama göründüğü kadarıyla aşırı ilgiden ötürü site çökmüş vaziyette. Adresi kaydet, 1-2 haftaya açılır sanırım tekrar: Reputation Calculator v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Suspended by overload traffic :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 wowwiki.com da epeye detaylı anlatıyor res konusunu ne quetslerı ıle artırrısın fılan hersey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Ya bu sitede atıyorum bi botanica run da kaç rep geldiği exalted olmak için kaç run gerektiği fln yazıyorda o yüzden sağolun yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 http://www.wowwiki.com Her instance ı yada factionı tek tek arat. Hangi mob kaç rep verir, ortalama bi runda kaç rep alınır, hangi questler hangi seviyeye kadar rep verir falan baya detaylı anlatıyor. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 22:02 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 http://www.frmtr.com [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 22:03 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 fdghfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar