Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nintendo ds lite + R4 + Ezflash5 3 in1 ve GBA

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

şimdi sorunum şu;

R4 neye yarar biliyorum, zaten kullanıyorum da onu, onda sorun yok

Ezflashın sitesini de biliyorum, baya bi cebelleştim orda ama anlamadım bir türlü

neyi anlamadığıma gelince, öncelikle gelen ezflash 5 kartını takınca ve menüden slot-2 seçince GBA oyunlarını açması lazım ama bende kafadan bozuk bir grafik ve sonra da donma oluyor

bir kere o kartın içinde zaten bir GBA oyunu var mıdır ondan da emin deilim, ya da nasıl atılacağından falan, belki diğer nds dosyaları gibi uzantısı gba olan dosyalar memory karta kopyalanıp orda çıkacak olan ama bende çıkmayan menüden seçiliyodur diye fikir yürüttüm sadece...

sonra gittim bir gbaloader buldum ve sanırım ezflash kartı güncelledim, ya da öyle yaptığımı sandım çünkü bir hata verdi veriyor ve artık o bozuk grafik de gelmiyor, yani bir şeyleri değiştirdim ama olmadı

sanırım bu ezflash olayı bir bios güncellemesi gibi bir şey ama beceremedim işte

ben şimdi bilgisi olan arkadaşlardan istiyorum ki bana,

1- şunu yap
2- bunu yap, bilmemneyi yükle
3- vs

desinler, nerden hangi dosyayı yükleyip nasıl güncelleyeceğimi, gba dosyalarını ayrıca edinmem gerekip gerekmediğini falan söylesinler :)

umarım çok zor sormamışımdır ^_-

şimdiden teşekkürler...

not: bu arada rastgele denk gelip kullandığım gbaloader da şu adresteki;

http://ezflash.sosuke.com/viewtopic.php?t=4749

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 23:20 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu halletmem için buraya yazmam gerekiyomuş demek ki :p

neyse şöyle anlatayım nasıl hallettiğimi;

gbaloaderı doğru kullanmışım ama karta attığım oyunu her seferinde ezflash kartına geçirmek için ya da aletin tabiriyle NOR'a yazmak için normal nds uzantılıları çalıştırır gibi yüklemem gerekiyomuş, basitmiş yani, ben pimpiriklenmişim

kusura bakmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...