b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Oh bee kastık kastık sonunda baya bi yaklaştık bu olaya okuldaki arkadaşlar olarak gittik müdür yardımcısına yumruumuzu wurduk köpek oldu tabi karşımızda hemen şaka bi yana okula yeni gelen bi olay war artık kulüpleri öğrenciler açıo 15 kişi topladık okul para da vercek sanırım birazcık herkese hayırlı uurlu olsun içimden geldi annattım ööle önerilerinizi sööleyin değerlendiriim Kulüp Başkanı olarak :) artık ööle etüt köşelerinde sürünmicez biz frpciler olarak :D[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hayırlı olsun ve tebrikler. :) şindi akıllı olun uslu durun. FRP'cilerin imajını zedelemeyin. onun dışında en az ayda bikere bi organizasyon neyin olayınız olsun. boş klüp olmayın.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bivrip şimdi çok alakasız olacak ama orda Kaan adında bir lise son öğrencisi tanıyor musun,eğerki tanıyorsan ona selam söyle benden..(Efecan de anlar)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 soyadını söölersen giderim bulurum hatta iki tokat da atarım :) ama herhalde sonra dayak yerim 3 sene war aramızda :) grudge organizasyon derken ne gibi yani biraz açar mısın? kulüpte şu anda 16 kişi war benle birlikte 6 kişi as grup yani bunnar bilen ve hep oynayan kişi dierleri de öğrencek yavaş yavaş bi odamız war ama odayı toz götürüo onu temizliycez haftaya posterler müzik seti flm güzel bi ortam yakalıycaz herhalde adımız sataniste çıktı okulda ama olsun ben takmıorum ben kendimi biliom arkadaşlarımı biliom o bana yeter (8. sınıf adam da mayyak satanist olur :)) yani hem okuldaki görüşü az da olsa yıkmak biraz da millete yaymak bu işi ben şey düşündüm böööle paticikten 20-30 kişi (ya da paticik dışı) bzm okulda buluşup oynasak flm die ama kabul edilmedi okul tarafından (sözümüz geçmio ki anasını satiim) off çok konuştum dinnediiniz için saolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 okul içinde con. vesaire düzenleyin. olayı tanıtıcı yazılar falan bulup panolara asın. el ilanı dağıtın. yapın işte bişeyler...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Valla soyadını hatırlamıyorum.Hem yazık ona,şimdi döversin falan mazallah :) .Yinede sağol ve frp kulübünde başarılar...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 silph ben bi onnarın katını basarım silph'i tanıyan kim burda derim bulurum herhalde ööle :) grduge con düzenlemek istedik ama okul bıdı bıdı etti sanırım bi kaç sene geçmesi gerekio bu işi yapmamız için ama okul müdürü ile de görüşecem bi ara şu anda çok güzel bi poster hazırlıoruz yatakhane'de bi panomuz war (pano çok büyük ama bi bölümü bizim) oraya posteri koyacam zaten yakında siteyi de tamamlıom o da yardımcı olcak herhalde okulda el ilanları biraz sakat iş okuldaki ezik takımına laf olabiliriz :( ama bayaa bişi yapçaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 O 'Silphatos'u bilmez.Efecan diye bağır..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 neyse saçma bi soruydu.. [Bu mesaj Ardeth tarafından 06 October 2003 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 sor sor her soruya açıız :) para da topladık kitap alcaz bi adamı kekledik herkes bi dolar verio adam 20 dolar werdi :) napim adam çok kek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Sadece sizin okuldakiler mi faydalanacak bundan ? Rakanishu'lar bundan faydalanamıyacak mı ? :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 walla sefa baba (khanum) üzgünüm adamlar hık mık edio ya bu arada kaan'a selamı ilettim aleykümselam dedi kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Hadi yahu,sağolasın :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 önemli deil abi görevimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Bivrip, 10 October 2003 17:21 tarihinde demiş ki: walla sefa baba (khanum) üzgünüm............ Höyt lan kimliğimi açıklama olm :lol:[hline]Ben Rulaz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 kulüp kitaplıımız yavaş yavaş oluşuyor şimdilik bu kitaplar war baış yapmak isteyen war mı :) RULEBOOKLAR Player's Handbook Oyuncunun El Kitabı Monstrous Manual DM's Guide ROMANLAR Kara Elf Üçlemesi: -Anayurt -Sürgün -Göç Buzyeli Vadisi Üçlemesi -Kristal Parçası -Gümüş Damarları -Buçukluğun Mücevheri Drizzt Do'Urden Üçlemesi -Miras Ejderhamızrağı: -Güz Alacakaranlığı Ejderhaları -Kış Gecesi Ejderhaları -İlkbahar Şafağı Ejderhaları -Yaz Alevi Ejderhaları ve de kendi ayarladıımız bilgisayarda bir çok .pdf formatında kitap bulunuyor ama bilg.'den sadece ben yararlandıım için kasış oluo[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ooo iyimis., Ben trkiyede olsam Elminister in 3 kitabiyla Olum kapisi ni veridydim,.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 saolasın bu arada sana çok teşekkür ederim fikirlerimi değerlendirdiğin için (nel konusunda) ayrıca bize de gaz verdin saol yakında Ardenia Dünyası 'da sizin yanınızda yerini alcak :)[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Sizin okulda yine frp bilen çıkıyor bizim okulda benden başka frp bilen yok ben de iyi değilim hani adama frp diyorum hönk diye kalıyor abi nerden alırız bu oyunu falan diyor millet olm alınmaz yaşanır falan ddiyorum da afallayıp kalıyorlar herneyse üniversitede inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 abi bzm okulda da bilen adam yok bi abi vardı o da mezun oldu ben walla 5 kişiyi çekirdekten yetiştirdim (ben de ama ööle allah allah bilmiom elimden geleni yaptım) daha önümüzde 16 kişi war eğitecek en azından d&d aşılıycam bu sene[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bende bizim arklara frp oynayalım diinceonu monopoly gibi bişi sanıyolar sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Seffa, 12 October 2003 16:05 tarihinde demiş ki: bende bizim arklara frp oynayalım diinceonu monopoly gibi bişi sanıyolar sinir oluyorum Olum seninki iyi ., Ben bizimkilerededim birkere 2 ay boyunca benle Firp Firp (turkce okuyan okuz nesil) diye dalga gecti mallar.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Bivrip, 11 October 2003 18:43 tarihinde demiş ki: saolasın bu arada sana çok teşekkür ederim fikirlerimi değerlendirdiğin için (nel konusunda) ayrıca bize de gaz verdin saol yakında Ardenia Dünyası 'da sizin yanınızda yerini alcak :)[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Tabiki her zaman beklerim[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: The_Guardian, 13 October 2003 09:44 tarihinde demiş ki: said: Seffa, 12 October 2003 16:05 tarihinde demiş ki: bende bizim arklara frp oynayalım diinceonu monopoly gibi bişi sanıyolar sinir oluyorum Olum seninki iyi ., Ben bizimkilerededim birkere 2 ay boyunca benle Firp Firp (turkce okuyan okuz nesil) diye dalga gecti mallar.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim seninki de iyi , bizim okuldakiler 2 yıldır "ulan dıragoncular gene dıragonlara mı gidiyosunuz?" veya "Abi 300 iskelet mi yener 250 kangal köpeği mi?" gibi laflar ediyolar. Son sınıflardan adam toplayıp dalacaz ama sonra adımız sataniste çıkacak.:hrr::hrr:[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: [Bu mesaj nightstalker tarafından 17 October 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar