Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darüşşafaka FRP Kulübü

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Oh bee kastık kastık sonunda baya bi yaklaştık bu olaya okuldaki arkadaşlar olarak gittik müdür yardımcısına yumruumuzu wurduk köpek oldu tabi karşımızda hemen
şaka bi yana okula yeni gelen bi olay war artık kulüpleri öğrenciler açıo 15 kişi topladık okul para da vercek sanırım birazcık herkese hayırlı uurlu olsun
içimden geldi annattım ööle önerilerinizi sööleyin değerlendiriim Kulüp Başkanı olarak :)
artık ööle etüt köşelerinde sürünmicez biz frpciler olarak :D[hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun ve tebrikler. :)

şindi akıllı olun uslu durun. FRP'cilerin imajını zedelemeyin. onun dışında en az ayda bikere bi organizasyon neyin olayınız olsun. boş klüp olmayın.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Bivrip şimdi çok alakasız olacak ama orda Kaan adında bir lise son öğrencisi tanıyor musun,eğerki tanıyorsan ona selam söyle benden..(Efecan de anlar)[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Silphatos | Europa @ OSI
Sosyal ağlarda paylaş

soyadını söölersen giderim bulurum hatta iki tokat da atarım :)
ama herhalde sonra dayak yerim 3 sene war aramızda :)

grudge organizasyon derken ne gibi yani biraz açar mısın?

kulüpte şu anda 16 kişi war benle birlikte 6 kişi as grup yani bunnar bilen ve hep oynayan kişi dierleri de öğrencek yavaş yavaş bi odamız war ama odayı toz götürüo onu temizliycez haftaya posterler müzik seti flm güzel bi ortam yakalıycaz herhalde
adımız sataniste çıktı okulda ama olsun ben takmıorum ben kendimi biliom arkadaşlarımı biliom o bana yeter (8. sınıf adam da mayyak satanist olur :))
yani hem okuldaki görüşü az da olsa yıkmak biraz da millete yaymak bu işi
ben şey düşündüm böööle paticikten 20-30 kişi (ya da paticik dışı) bzm okulda buluşup oynasak flm die ama kabul edilmedi okul tarafından (sözümüz geçmio ki anasını satiim)
off çok konuştum dinnediiniz için saolun :D
Sosyal ağlarda paylaş

silph ben bi onnarın katını basarım silph'i tanıyan kim burda derim bulurum herhalde ööle :)

grduge con düzenlemek istedik ama okul bıdı bıdı etti sanırım bi kaç sene geçmesi gerekio bu işi yapmamız için ama okul müdürü ile de görüşecem bi ara
şu anda çok güzel bi poster hazırlıoruz yatakhane'de bi panomuz war (pano çok büyük ama bi bölümü bizim) oraya posteri koyacam
zaten yakında siteyi de tamamlıom o da yardımcı olcak herhalde okulda
el ilanları biraz sakat iş okuldaki ezik takımına laf olabiliriz :(
ama bayaa bişi yapçaz
Sosyal ağlarda paylaş

kulüp kitaplıımız yavaş yavaş oluşuyor şimdilik bu kitaplar war baış yapmak isteyen war mı :)

RULEBOOKLAR
Player's Handbook
Oyuncunun El Kitabı
Monstrous Manual
DM's Guide

ROMANLAR
Kara Elf Üçlemesi:
-Anayurt
-Sürgün
-Göç

Buzyeli Vadisi Üçlemesi
-Kristal Parçası
-Gümüş Damarları
-Buçukluğun Mücevheri

Drizzt Do'Urden Üçlemesi
-Miras

Ejderhamızrağı:
-Güz Alacakaranlığı Ejderhaları
-Kış Gecesi Ejderhaları
-İlkbahar Şafağı Ejderhaları
-Yaz Alevi Ejderhaları

ve de kendi ayarladıımız bilgisayarda bir çok .pdf formatında kitap bulunuyor ama bilg.'den sadece ben yararlandıım için kasış oluo[hline]I'm your dream mind astray
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

ooo iyimis.,
Ben trkiyede olsam Elminister in 3 kitabiyla Olum kapisi ni veridydim,.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim)
Hic bitmeyen Efsaneler
Grim Fandango Turkish Fan Club
Sosyal ağlarda paylaş

saolasın
bu arada sana çok teşekkür ederim fikirlerimi değerlendirdiğin için (nel konusunda)
ayrıca bize de gaz verdin saol yakında Ardenia Dünyası 'da sizin yanınızda yerini alcak :)[hline]I'm your dream mind astray
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin okulda yine frp bilen çıkıyor bizim okulda benden başka frp bilen yok ben de iyi değilim hani adama frp diyorum hönk diye kalıyor abi nerden alırız bu oyunu falan diyor millet olm alınmaz yaşanır falan ddiyorum da afallayıp kalıyorlar herneyse üniversitede inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

abi bzm okulda da bilen adam yok bi abi vardı o da mezun oldu
ben walla 5 kişiyi çekirdekten yetiştirdim (ben de ama ööle allah allah bilmiom elimden geleni yaptım)
daha önümüzde 16 kişi war eğitecek en azından d&d aşılıycam bu sene[hline]I'm your dream mind astray
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seffa, 12 October 2003 16:05 tarihinde demiş ki:
bende bizim arklara frp oynayalım diinceonu monopoly gibi bişi sanıyolar sinir oluyorum

Olum seninki iyi .,
Ben bizimkilerededim birkere 2 ay boyunca benle Firp Firp (turkce okuyan okuz nesil) diye dalga gecti mallar.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

Hic bitmeyen Efsaneler
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 11 October 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
saolasın
bu arada sana çok teşekkür ederim fikirlerimi değerlendirdiğin için (nel konusunda)
ayrıca bize de gaz verdin saol yakında Ardenia Dünyası 'da sizin yanınızda yerini alcak :)[hline]I'm your dream mind astray
Sad but true

Tabiki her zaman beklerim[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

Hic bitmeyen Efsaneler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guardian, 13 October 2003 09:44 tarihinde demiş ki:
said:
Seffa, 12 October 2003 16:05 tarihinde demiş ki:
bende bizim arklara frp oynayalım diinceonu monopoly gibi bişi sanıyolar sinir oluyorum

Olum seninki iyi .,
Ben bizimkilerededim birkere 2 ay boyunca benle Firp Firp (turkce okuyan okuz nesil) diye dalga gecti mallar.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

Hic bitmeyen Efsaneler

seninki de iyi , bizim okuldakiler 2 yıldır "ulan dıragoncular gene dıragonlara mı gidiyosunuz?" veya "Abi 300 iskelet mi yener 250 kangal köpeği mi?" gibi laflar ediyolar. Son sınıflardan adam toplayıp dalacaz ama sonra adımız sataniste çıkacak.:hrr::hrr:[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:

[Bu mesaj nightstalker tarafından 17 October 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...