kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 deniz gözlüğü takın daha seksi bir hava katmış olursunuz ambiyansa eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aslında direk mandal şnorkel kombosu müthiş olur. hem ağızdan nefes almaktan kaynaklanan dudak kuruması ve çatlaması gibi ekstra sorunların da önüne geçmiş olursunuz. oksijen maskesi takın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: gozlerimde lens war gayet agliyorum sogandan hatta normalde daha kotusu direk sera etkisi yapiyo double agliyorum aynen ben de duble aglıorm... o iş de bi sakatlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 gerçekten deneyin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yahu lens dediğiniz sonucta deniz gözlüğü değil, illa irisinize deyecek diye bişi yok. gozun yuzeyine deyince yakıyodur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bununla soğan doğrayan bi ben mi varım lan? ahaha. öğrenci olmak kolay değil hacu. edik: bu kadar teferruatlı değildi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Emaleth said: soğan doğrarken ağzınızı açarsanız gözünüz yaşarmaz. denemek lazım yalnız yakalanırsam kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ahaha one ya :D önünü görebilicekmi bunla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 fistan eline bi fotosop alda ciz o nasil resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr. Manhattan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 2 yıldır bir soğanı kesemediniz mi ? Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Drall said: soğan doğrarken bi diş sarımsağı soyup ortadan bölün, soğanı doğrarken gözleriniz yaşarıcak gibi oldukça sarımsağın ortasını göz bebeğinize basın, yaşarmasını engelliyo. Based on a true story! ıeueeuheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Emaleth said: ağzınızı açın yahu, ne kolay bakın, söylüyoz işte... ağzınızı açın, ordan nefes alın, kapatmayın, yanmaz! Ağzınızdan nefes aldığınız sürece 1 çuval soğanı bile gözünüz yanmadan doğrarsınız... Püf noktası burnunuzdan almayacaksınız, bir kez bile; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar