glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Arkadaşlar yıldız'daki konservatuar hakkında bilgisi olan birileri varmı yada kaynak önericek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Vay be be bizim okulda konservatuar da mı varmış. Ben sadece güzel sanatlar tarzı birşey var zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 çukr sarayda arada piyano çalıyorlar galiba.. yoksa ben mi yamuluyorum.. bu arada çukr saray F-22(olması lazım ortada kötü adamların düyayı yok etmek için kullandıkları ince uzun masa olan sınıf) ders çalışmak için çok kral bi yerdir.. herkeşe tavsiye ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 www.yildiz.edu.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Yıldız'ın sitesinde bilgi yok tam, evet işte bende sadece güzel sanatlar var diye biliyordum, ama herkez konservatuar var diyor, hatta elektrik bass ve davul bölümlerinde okuyanlar var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 said: » Müzik ve Sahne Sanatları » Müzik Toplulukları Programı » Duysal (Ses) Sanatlar Tasarımı Yanlış bilmiyorsam ilki enstrüman çalan insanlar için, ikincisi ise ses mühendisliği gibi birşey. http://www.sts.yildiz.edu.tr [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 21:29 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Evet bu siteye bakmıştım ama detaylı bir bilgi bulamadım hangi enstürmanlar için var, yada en önemlisi part-time hakkı varmı filan... Herneyse bilen yok heralde çok sağolun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar