glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Arkadaşlar yıldız'daki konservatuar hakkında bilgisi olan birileri varmı yada kaynak önericek olan?
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Vay be be bizim okulda konservatuar da mı varmış. Ben sadece güzel sanatlar tarzı birşey var zannediyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 çukr sarayda arada piyano çalıyorlar galiba.. yoksa ben mi yamuluyorum.. bu arada çukr saray F-22(olması lazım ortada kötü adamların düyayı yok etmek için kullandıkları ince uzun masa olan sınıf) ders çalışmak için çok kral bi yerdir.. herkeşe tavsiye ederim!
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Yıldız'ın sitesinde bilgi yok tam, evet işte bende sadece güzel sanatlar var diye biliyordum, ama herkez konservatuar var diyor, hatta elektrik bass ve davul bölümlerinde okuyanlar var :S
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 said: » Müzik ve Sahne Sanatları » Müzik Toplulukları Programı » Duysal (Ses) Sanatlar Tasarımı Yanlış bilmiyorsam ilki enstrüman çalan insanlar için, ikincisi ise ses mühendisliği gibi birşey. http://www.sts.yildiz.edu.tr [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 21:29 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Evet bu siteye bakmıştım ama detaylı bir bilgi bulamadım hangi enstürmanlar için var, yada en önemlisi part-time hakkı varmı filan... Herneyse bilen yok heralde çok sağolun arkadaşlar.
Öne çıkan mesajlar