Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW+TBC Key[Kullanilmamis] ile 70 Warlock'lu Account Degisimi

-Wissy

Öne çıkan mesajlar

MSN'den de forwardladiklarim ayni soruyu sordular. Demek ki merak ediliyor. Aciklamasini yapayim da soru isareti kalmasin.
Elimde 2 account var. Biri bu. Digeri de oynamakta oldugum account. Oynamakta oldugumda 1 Priest 1 de Paladin'im var. Ben ayni anda hem Paladin'le hem de Priest'le oynanabilsin istiyorum[Arena takimi kurcaz bla bla bla..].
Gelelim soruna. Iki accountumun sahip ismi ayni degil.[Kuzenimin account, soyadlar tutuyor ama yurtdisindan aldigi icin zamaninda sorun oldu.] Blizz de Priest'imi su an kullanmadigim icinde Warlock olan accounta tasimama izin vermiyor.
Bunun uzerine ben de hem isime yaramayan accountu birine verip karakterlerin curumesindense birilerinin isine yaramasini saglayayim hem de benim sorunum cozulmus olsun diyerek boyle bir baslik actim.
Simdi soracaksiniz `Neden once accountunu satip sonra kendin almiyorsun? Kâr edersin oyle?` diye. Ama ne yazik ki account satmayla vb. ugrascak vaktim yok. Ama kutusu Wow+Tbcnin kac paraysa o kadar paraya satarim da accountumu.
Bir de mumkunse zaten tanidik birine gitsin diye ultimatr zamanindan beri uye oldugum Paticik'te actim konuyu. Bir de MSN'deki arkadaslarima soyledim. Cunku cok kârli bir anlasma alacak kisi icin. Tanimadiga gidecegine tanidiga gitsin dedim ama burada herkes dedektifmis. Accountu calinti yaptilar hemen. Merak etmeyin. Istanbul icinden olursa alan elden teslim ederim zaten. Accountun sahibi olan ismiyle nufus cuzdanimi falan karsilastirir alacak kisi..
Falan filan...

Hala ariyorum degistokus yapacak birini bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...