-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Icinde 70 Warlock Gnome [ Argent Dawn ], 64 Druid Tauren [ Dunemaul] ve 60 Warrior Gnome [ Ahn`Qiraj ] olan accountumu daha acilmamis[register edilmemis] WOW+TBC ile degistirmek istiyorum. Ilgilenenler [email protected] 'ten[MSN adresim] benimle iletisime gecsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 :S nası yani boş cd ye char mı vericen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 hic inandirici ve guvenli bi oneri gelmiyo bana acikcsi hacked midir account nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bir kere değiştirmenin nedeni account un kendi üzerine olmamasi galiba ve karakterin güvende olmaması. Böyle birşey yapman için başka bir nedne göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Arkadasin hatirladigim kadariyla Venture Co da bir tane karakteri vardi - listede goremiyorum - garip gorundu bana biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 MSN'den de forwardladiklarim ayni soruyu sordular. Demek ki merak ediliyor. Aciklamasini yapayim da soru isareti kalmasin. Elimde 2 account var. Biri bu. Digeri de oynamakta oldugum account. Oynamakta oldugumda 1 Priest 1 de Paladin'im var. Ben ayni anda hem Paladin'le hem de Priest'le oynanabilsin istiyorum[Arena takimi kurcaz bla bla bla..]. Gelelim soruna. Iki accountumun sahip ismi ayni degil.[Kuzenimin account, soyadlar tutuyor ama yurtdisindan aldigi icin zamaninda sorun oldu.] Blizz de Priest'imi su an kullanmadigim icinde Warlock olan accounta tasimama izin vermiyor. Bunun uzerine ben de hem isime yaramayan accountu birine verip karakterlerin curumesindense birilerinin isine yaramasini saglayayim hem de benim sorunum cozulmus olsun diyerek boyle bir baslik actim. Simdi soracaksiniz `Neden once accountunu satip sonra kendin almiyorsun? Kâr edersin oyle?` diye. Ama ne yazik ki account satmayla vb. ugrascak vaktim yok. Ama kutusu Wow+Tbcnin kac paraysa o kadar paraya satarim da accountumu. Bir de mumkunse zaten tanidik birine gitsin diye ultimatr zamanindan beri uye oldugum Paticik'te actim konuyu. Bir de MSN'deki arkadaslarima soyledim. Cunku cok kârli bir anlasma alacak kisi icin. Tanimadiga gidecegine tanidiga gitsin dedim ama burada herkes dedektifmis. Accountu calinti yaptilar hemen. Merak etmeyin. Istanbul icinden olursa alan elden teslim ederim zaten. Accountun sahibi olan ismiyle nufus cuzdanimi falan karsilastirir alacak kisi.. Falan filan... Hala ariyorum degistokus yapacak birini bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: Arkadasin hatirladigim kadariyla Venture Co da bir tane karakteri vardi - listede goremiyorum - garip gorundu bana biraz :) Venture Co.'da olan o karakter Female Gnome Warrior idi işte, level 60 olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Degis-tokus yapildi. Tesekkurler ilgilenen herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar