Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break 3. sezon [spoiler alert]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

sara hakkında

sarayı nasıl geri getirmeyi düşünüyorlar? imkansız gibi bişi LJ , sara nın kafasının önünde kesildiğini söylüyor. Ne yani işini yapsın diye sara ya benzeyen birini bi çırpıda bulup infaz mı ettiler. Valla sara nın doğuracağı şu çocuk çok şeye mal oldu senaryoda.

Mesaj tarihi:

Sara

Walla geri getirmekten kolay birşey yok.Kafa her türlü fake senaryosunu yürürlüğe koymak easy şahet böyle olursa dizinin 3. sezondaki panama bölümlerindeki ciddiyet kalkar.Ne biçim örgüt lan bu derim, işin komik kısmı örgütün sara kafayı kestikten sonra sıkolfilde daha hassas davranması ve zaman tanıması oldu.Bakalım zaman ne göstericek.

Mesaj tarihi:

sesinden ayırt edebilir demi bişeylerin kesildiğini, sarah'nın çığlıklarını falan enazından? eğer sarah geri gelirse çok büyük saçmalığa bürünür bence dizi. nasılki heroes izleyicilerinin %90ı 3üncü sezonu öylesine bakalım toparlayabilmişlermi diyerek izlicekse, aynı şey pbnin 4üncü sezonu için de geçerli olur bence, enazından benim için öyle olur eğer sarah'yı geri getirmeye kalkarlarsa

Mesaj tarihi:
Drall said:

sesinden ayırt edebilir demi bişeylerin kesildiğini, sarah'nın çığlıklarını falan enazından? eğer sarah geri gelirse çok büyük saçmalığa bürünür bence dizi. nasılki heroes izleyicilerinin %90ı 3üncü sezonu öylesine bakalım toparlayabilmişlermi diyerek izlicekse, aynı şey pbnin 4üncü sezonu için de geçerli olur bence, enazından benim için öyle olur eğer sarah'yı geri getirmeye kalkarlarsa

oha önünde birinin kafası kesilcek sen sesinden ayırt etmeye çalışcan

Mesaj tarihi:

ABI?

ABI?
Abi siz ne diyorsunuz?
Benim izledigim finalde Fisher ile Scofield duello yaparken iceri polisler giriyodu, Lechero'ya atar yapip, bi adami vurup, sonra Scofieldi alip goturuyorlardi? Ben orda bitti zannediyordum lan lanaaaa?

Neler diyorsunuz olm ne Lechero'nun olmesi ne Scofield kaciyor intikam falan abooov?

Mesaj tarihi:
muhtemelen 9'u izlemişsin
10-11-12'yi izlememişsin=)

edit:şimdi bi daha baktım en son 8i izlemişsin sen
sonra bi süre ara verip 4 bölüm daha yayınladılar, onları kaçırmışsın=)
Mesaj tarihi:
Drall said:

lol

kafa kesilirken nereye çığlık atıyorsun lol

Mesaj tarihi:

peki enazından

linc sarah'nın kafasına 2 sn baktı diye geçiştirmeye çalışacaklar diyelim, o 2 sn yeterli değilmi abi tanımasına? bu ne biçim saçmalık geri döndürmemeleri lazım bence.

tamam sesten tanıma olayı şimdi bana da saçma göründü ama yinede geri döndürmeleri çok daha saçma bence. sonuç olarak linc gördü yani kızın kafasını.

Mesaj tarihi:

hm

bende geri dönmesi saçma olur tarafındayım ; ama genede fake bi karının kafası olarak geçiştirebilirler. LJ e gelirse bilmiyorum valla nasıl anlatıcaklar. LJ sara nın kafasının yanında kesildiğini söylemişti.

• Yeni Oluştur...