Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Arkadaşlar öss'yi kazandık işte.Fakat şimdi bir sürü yapman gereken şey varmış .Ne oldugunu bılmıyorum.Ne belgelerı almam gerekıyor acaba?Yardımcı olursanız sevınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Üniversitene göre değişiyor olabilir. Ama genel olarak; nufüs cüzdanı sureti ikametgah bir ordu fotoğraf filan var işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Yanı tam olarak ogrenmek ıstıyorumda.Annen babama havale edemıyorum işleri.. cunku tek basımayım.O yuzden tam olarak gereklı?Yada kazandıgım okula mı gıdıp sormalıyıM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Başkent üniversitesinin web sitesinde var döküman ama kopyaladım buraya da... (Başkent demişsinde nereyi kazandılar topicinde o yüzden dedim) [spo]2007-2008 ÖĞRETİM YILI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ LİSANS VE ÖNLİSANS PROGRAMLARINA KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT TARİHLERİ Kayıtlar, 03-10 Eylül 2007 tarihleri arasında 09.00-18.00 saatlerinde yapılacaktır. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1. Öğrenci Kayıt Bilgi Formu (Öğrenci İşleri Danışma bankosundan veya www.baskent.edu.tr internet adresinden sağlanacaktır) 2. Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz) Aday 0,8 katsayısından veya ek puandan yararlanarak ya da Sınavsız Geçiş ile yerleştirilmiş ancak, alan/kol/bölümü diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alan/kol/bölümden mezun olduğunu gösterir resmi belge. 3. Nüfus cüzdanının noter veya muhtarlıktan onaylı fotokopisi. 4. Yeni tarihli İkametgahı ile ilgili beyanı . 5. Askerlik çağına gelmiş (1985 doğumlu veya daha yukarı yaştaki) erkek adaylar için, ilgili askerlik şubesinden alınacak "Bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikçe sakınca olmadığına " ilişkin belge 6. 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (fotoğraflar son altı ay içinde, önden, başı ve boynu açık, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalı) 7. Öğretim ücretinin ilk taksitinin yatırılmış olduğunu gösteren banka dekontunun aslı ÖĞRETİM ÜCRETİNİN YATIRILMASI Öğretim ücreti yıllık Diş Hekimliği,Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ve Devlet Konservatuvarı için 15 000 YTL (%8 KDV dahil), İngilizce Hazırlık Programı, Ön Lisans ve Lisans Programları için 12 000 YTL (%8 KDV dahil) olup iki eşit taksitte ödenmektedir. Öğretim ücretinin ilk taksiti kesin kayıt sırasında; ikinci taksiti ikinci yarıyıl başında ödenecektir. Öğretim ücreti, DENİZBANK A.Ş. Bahçelievler Şubesi veya DENİZBANK A.Ş. Başkent Üniversitesi Şubesi’ne (Bağlıca Kampusu) 3010- 796910- 360 numaralı Yeni Türk Lirası Hesabına yatırılacaktır. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir, eksik belge ve posta ile kayıt yapılamaz. İNGİLİZCE HAZIRLIK SINAVLARI İngilizce Düzey Saptama Sınavı : 14 Eylül 2007 Cuma, Saat: 10.00 İngilizce Yeterlik Sınavı : 17 Eylül 2007 Pazartesi, Saat: 13.30 [/spo] http://ogrisl.baskent.edu.tr/osym/2007/20072008osymkayit.doc [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 10:46 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Çok teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar