BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 iyide abi tankin amaci zaten o 2 guinsooyu yemek bolece arkadaki troll olsun sniper olsun mirana olsun dmg abancak tankin amaci gang initiate etmek ve gerekirse tower tutmaktir dmg yemektr yane
Mike Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 tank zaten araya gırer tüm herboku yer bonepartın dediği gibi diğerleri işi halleder abi. gidip patput trip cekmesıne gerek yokki. centaur la axe nın tanklıgını kıyaslayamazsın sanırım burda. davionda iyidir ama centaur tam tank herosu abi. ultısı olsun returnu olsun. 6k hp ye cıkartıyosun late gamede. herkes sana giriyor dierleri işi bitiriyo zaten. combo cekınce 600 wuruyosun agiler direk geberiyor. bide tank kasarken damagede +200 e kadar cıktıgı ıcın mukemmel bi resital yapıyor.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 duble [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 12:37 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 gidip de centaura dalan adamın alnını karışlarım ben.. eğer karşıdaki tank centaur ise, kaale almazsın, gider arkada bekleyenleri kesersin, sonra da çok istiyorsan gelir centaur kesersin.. 600 damage i de end game'de kaale alan hata yapıyordur. (end game için) 600 damage < 6 vuruş. versen ne, vermesen ne.. o yüzden bir axe olsun, bir davion olsun, bir ursa olsun, bir bristleback olsun güzel tanklardır. dalmazsan damage verebileceklerinden dalmaya teşvik eder insanı. özellikle davion slowuyla, +60 hızıyla, stunıyla ve regeniyle kalbimin fatihidir.
noxite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Kaale almaları için çözüm radiance işte. Bir de insanların OBAA 5K HP Sİ VAR ÖLMEZ gibi cümleler kurmadan önce EHP kavramlarını bi incelemesi iyi olur. Zira eşit ehp sağlayan damage reduction>hp. (tanklar için tabii.)
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bu konular boyle tartisildiginda cok havada kaliyor yalniz, neye gore tank kime gore tank. range herolar ozellikle slowu olanlar axe'i blink daggeri yoksa harcar yanina gidene kadar. axe'a blink dagger cikan gormedim daha pati serverinda. centaur'u intler yer, britleback biraz problem yaratiyor onu cayciyla kitlemistim turkiye sampiyonumuz oynarken, davion da coook buyuk sorun degil ama kill vermiyor stun yemezse ulti acip kacarak. bence en tehlikeli tank, axe. dotuyla, kafaya cakan ultisiyle, agro alip birakmamasiyla en guzeli. bir de blink dagger cikinca kacanlari da toplayarak hem kendi kill aliyor hem takimina kill kazandiriyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sen axe a dagger çıkmamışmıydın daha geçen hafta
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben axe'a ciktim, lanceliyon da centaur'a cikti bonepart'i kacarken pis durdurduk dumur oldu ehue
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 centora dagge rnormalde axe cok sacma
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nesi sacma olm verdim ya eline atlayip onune dansa kaldirip.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ulan allan delasi slowu stuni olmayan bi heroyla onume atlasan ne yazar ki hayir az canna kaciyorum onun icin aldiysan o ayri tabe dagon yapsanda olur yane
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 abicim olay su, sen gel buraya diyip saga cektirme skilli var ya. mesela askim xaeninin pesine takildilar, ya da kankam orcunu roshan cikisinda sikistirdilar, atliyorum onlerine BIRAK ULAN O KIZI! diyip call atiyorum, hem eleman kaciyo isterse, hem 3 saniye boyunca kitliyorum elemanlari gerekirse arkadan dps calisiyor kacan eleman, hem bana vurdukca tukeniyolar, hem de genk icin vakit oluyor. 3 saniye cok onemli, axe'in ilk skilli berserkers callu sadece creep kesmek icin kullananlar var, heroyu olduruyolar. ilk beyond godlikeimi axela yaptim ben. ayni bu sekilde oldu.
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 agality, tauntun armor bonusuda var dana gibi, unutmamak lazım. deli tank skillidir kullanınca, axe pwnz.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 o degil bir de b-call atınca meleeleri tutup götürebiliyorsun da.. end game'de adamları baseden çıkarmak için birebir =)
noxite Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Axe e dagger core itemdır. Berserkers call farm değil CC skillidir. Dela dan beklenmeyecek kadar kaliteli bir hareket axe e dagger yapmak.
noxite Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Centaura DPS herosu diyen arkadaşı oyunlarımızda görmek isteriz. Core itemlar: Hot Vanguard Dagger Travel. Üstüne rapier assault felan cıkarsan dps herosu olur tabi. Mid game ortalarından sonra penth gibi last hit yaparsınız anca DE le.
Öne çıkan mesajlar