Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özelleştirmeyle ilgili bir yazı

Joker

Öne çıkan mesajlar

of joker ya komedi şeyler söylüyorsun.hayatında hiç ihaleye girdinmi yada uzaktan yakından alakan oldumu.

şu an istanbul belediyesi ihale diye birşey yapmıyor.direk davet usulü ile veriyor işleri. dedemler 30 senedir dmo ya çalışıyor son 5 senedir devlet teşvikleriyle kurulan /güçlenen firmalar alıyor herşeyi rekabet diye bir olay kalmadı.

leventteki araziyi sattılar noldu acaba parasını mı aldık ihale mi iptal oldu birisi bilgilendirebilirmi
Sosyal ağlarda paylaş

Joker de 22 temmuzdan sonra biranda ortaya cikan akp cilerden.. Ne yapti akp net camiasini ele gecirmek icindemi operasyon baslatti..

Hicbirsey bilmiyor bilmediginin farkinda ama belki yediririm diye yaziyor RTE yediriyor ama senin biraz zor tecrube kazanman lazim..

en cok veren alirmis lafa bak..

En basitindan yukarda ornekler verilmis Tekel i ozellestirdiler adamlar x e aldilar 3 ay sonra 3x e sattilar ne yaptilar sirketi 3 ayda 3 emi katladilar??

bos bos konusmayin komik duruma dusmeyin haa komik duruma dusmek sizi utandiriyormu orasida mechul
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam
üye § 17 Ağustos 2007, Cuma - 23:30 [ özel msj ]

ayrıca jade'in dediği gibi gelir ve kar arasındaki farkı bilmeyen arkadaşları da okuyunca gülsem mi, ağlasam mı, karar veremiyorum. ama maalesef mahalle bakkalı bile işletemeyecek kapasitede siyasetçilerin dediklerine körü körüne sarılınca sonuç bu oluyor gibi.

100 liralık malı açık artırmaya çıkarıp en yüksek teklif 20 lira olunca değerinin 5-6 kat azına satılmasını anlıyamadığımız için mahalle bakkalı bile işletemeyiz cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler bana komedi şeyler söylüyorum diyorsunuzda, ben sizi anlayamıyorum. ben sizi komikte bulmuyorum açıkcazı, ağlanacak hale gülmek olur. hala 100 liralık şeyi 20 ye satıo diyorsunuz, siz alın o zmn 20'ye alla alla... ayrıca öyle kimseden habersiz satılmak olurmu şakamısınız? öyle bi şey oldugunda dava açacak 218732158 tane çakal bekliyor, bi hata yapsalarda dava açıp iptal ettirsek diye... aklınız mantığınız alıyormu? o kdr basitmi allah aşkına...

100 liralık şeyi 20 liraya satmıyorlar, 20 liraya alınıyor. şu cümleyi anlayın artık... git 30 liraya al 100 liraya sat o zmn çok biliosan bu işi :) tövbe tövbe..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker
üye § 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:47 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

ya beyler bana komedi şeyler söylüyorum diyorsunuzda, ben sizi anlayamıyorum. ben sizi komikte bulmuyorum açıkcazı, ağlanacak hale gülmek olur. hala 100 liralık şeyi 20 ye satıo diyorsunuz, siz alın o zmn 20'ye alla alla... ayrıca öyle kimseden habersiz satılmak olurmu şakamısınız? öyle bi şey oldugunda dava açacak 218732158 tane çakal bekliyor, bi hata yapsalarda dava açıp iptal ettirsek diye... aklınız mantığınız alıyormu? o kdr basitmi allah aşkına...

100 liralık şeyi 20 liraya satmıyorlar, 20 liraya alınıyor. şu cümleyi anlayın artık... git 30 liraya al 100 liraya sat o zmn çok biliosan bu işi :) tövbe tövbe..

yahu birader senin şirketin olsa , satışa çıkarsan en yüksek verilen fiyat normal değerinin 4 te 1 i bile etmiyosa satarmısın şirketini ? yoksa iptal mi edersin satışını ?

AKP hükümetindekiler , Unakatın oğlunun şirketini satsa neyse arkadaş. milletin malını yangından mal kaçırır gibi yabancılara peşkeş çekiliyor hala size gülüyorum diyosun. ok devam et gülmeye .

ya sabır...
Sosyal ağlarda paylaş

Yazı tam bir komedi..Özelleştirmeyle gelişmişliği bir tutmuşlar..

EKONOMİSİ OTURMAMIŞ BİR ÜLKE KONTROLSÜZ LİBERAL EKONOMİYE GEÇERSE, ÜSTÜNE ÜSTLÜK OTU BOKU HERŞEYİ ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA SATARSA O ÜLKENİN EKONOMİSİ ÇÖKER

Amerika bile yıllarca herşeyin devletin elinde olduğu kapalı ekonomik program uyguladı.. Ekonomisini oturtunca liberal ekonomiye geçti ama burda bahsettiğimiz ekonomi gerçek anlamda liberal ekonomi değil.. Gene devletin eli var ama hissedilmeden müdahale ediyor..

Neyse önümüzdeki günlerde hepinize kapak olacak.. Bakalım hangi yüzle savunacaksınız..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...