smerten Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Birgit Vanderbeke'nin yazdığı Das Muschelessen (türkçesi midye yemeği) adlı kıtaptan haberı olan var mı hıc? turkce? ıng?[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress!
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 haberım yok valla[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 eheh bana da lazım. *!merte göz kırpar.* :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mert olum ayagini denk al.Bak baskalari goz isareti yapiyo sana.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Sana da yapıyım mı guardian. *!Guardian a KIL bir kaş göz hareketi yapmak ister ama sonra forumun ciddiyeti kaçacagı için ve bu kitabın özet hedesine ihtiyacı oldugunu bildiği için bundan kaçınır.*[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yok mert maalesef ama sizn hca ii annatıyo biimum işkence tekniklerini annatabilirm ama eer daha duymadıysan ogrenin (aslında zebani de ii gider nick olarak ama ) copyright ı var ama olsun
Öne çıkan mesajlar