unac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 şimdi evdeki malzemelerden kendimce bişey yapmayı denicem.bunu ilk defa yapıyorum...önce malzemelerönce sucuğu küçük küçük doğrayalımsonra domates ve kaşarları rendeleyelim..(tamamen içgüdüsel)yumurtalarımızı kıralımsonra bütün malzemeleri koyup iyice karıştıralım(tanrım napıyorum ben)sıra tavaya koymak geldiarada bi kere ters çevirdim..tadı nasıl oldu diye sorarsanız gayet hoş.yalnız buna benzer bişeyi sosisle yapmıştım daha önce(tam olarak aynısı diil ama) öyle daha güzel olmuştu kanaatimce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 menemenli pizza olmus o asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 canım çekti (çünkü şimdi kalktım ve kahvaltı etmedim, açııımmm) adres versek paket yapıp yollar mısın yaw? o değilde pps (pati paket servis), paticatering, patifastood falan kurulsun diyorum buradan yetkililere.. -ben unac'tan "kendimce bişey... " istiyorum iki tane, birine az acı koyabilir mi? ok.... yanına emanet apladan soyalı kremalı tavuk alacaydım.... evet o da iki tane.. heh adresi veriyorum, yeşil ördek caddesi, hulki baba sokak, tantanacılar apartmanı A blok, kat 6 daire 2.... çok saolun iyi günler. pati paket servisi. sadece patilere özel, her yemek birbirinden güzel! satın aldığınız yemeği kimin yaptığını ve nasıl yaptığını bilme garantisi ile birlikte! sadece patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 güzelmiş deneyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 sucuklu kaşarlı menemen olmuş sankin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 sucugun fiyatlarından haberin varmı senin be ? [spo]Müsrüf[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 sucuk ekmek ne kadar oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 sosisli milföy yapmak daha mantıklı geldi . Tanrım bu ne böyle? tadınıda yazarsan + rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 güzel gözüküyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 kusmuk gibi gözüküyor : peyniri koymasan böyle gözükmezdi ama. ama tadı güzel. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:41 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bişeleri ya biraz az ya biraz fazla koymuşsun ama... biraz değişik görünüyo,sucuk yerine sosis koyarak ve birazda yeşil biber ekleyerek daha hoş olabilirdi :) güzeldir menemen her zaman doyurur. [spo] [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/3056/3578778038b28d1324ooz7.jpg" alt="" />[/img] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 siz yemekten anlamıosunuz :O böüü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar