Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 arkadaşlar aranızda mimar sinan ,marmara ya da yildiz tekniğin yetenek sınavlarına girmiş bu tecrübeyi yaşamış ve bana anlatabilecek birisi var mı? yıldız iletişim tasarımı, mimar sinan grafik ve endüstri ürünleri tasarımı ve marmarada grafik bölümlerini deneyeceğim. geçen seneki ya da daha eski senelerde gelen soruları merak ediyorum yardım ederseniz çok bahtiyar olurum. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Geçen yıl marmara'nın sınavına girdim. Sınav 2 aşama. 1. aşamada modelden(canlı veya cansız) çizim (cansız olursa çok objeli olacak),2. aşamada ise hayalden kompozisyon. Geçen seneki sınavda 1.aşamada 7 objeli falan bir kompozisyon vardı. 2.aşamada ise hayalden "el ve 3 objeden oluşan kahvaltı sahnesi" istediler. Sınav 35x50 kağıda. Verebileceğim tavsiye uyanık olup içeri önlerden girmen. Böylece oturacağın yeri seçebilirsin. Sakın kompozisyonun tam karşısına oturayım deme. Bütün rekursiler sana gelir. Biraz yanlardan biryer seç. Arkaya da oturabilirsin,avantajlı olabilir uzaktan gördüğün için. Objelerde detay yok. Bunları kendi yaptığım hatalardan yola çıkarak yazdım. 15 gün sonra falan ben de gireceğim Marmara'nın sınavına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Marmara'da torpil var mı? Varsa nasıl işliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ögrenci işlerine gidip 1000ytl bagış adı altında para yatırıyorsun makbuzda kesiyorlar. mülakatlarda hocalara veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Yıldız'ın görsel iletişim tasarımı öbürlerinden farklı. Eskiden öss sayısal puanını çizim sınavına ekliyordu ve formül falan yoktu yani hop diye topluyorlardı, baya avantajlı oluyordu öss puanı, hala öyle mi bilmiyorum. Çizim sınavında üstlerdekiler hep klişe şeyleri yapanlardı, öyle aa süper ilginç ve değişik fikrim var diye birşeyler yapınca babayı almak deneyimle sabittir. Bileşik sanatlar falan aynı ama yani bildiğin çizim sınavı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar