lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Yüzüklerin Efendisindeki Minas Trith kuşatmasındaki orklar gibi gösterileceğiz.Sonra kral Elrond yani Jan Sobieski gelip iki yüzbin kişilik ordumuzu kılıçtan geçircek. Neyse bu kadar karamsar olmamalıyım yinede.Belki beklediğimizden daha hassas olurlar. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:19 tarihinde, lucretia85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 kurtlar vadisindeki yalan yanlıs kurgularla anti-amerikan propagandası nedir peki? ya da kahpe bizanstaki anti-yunan propagandası? bu adam da sonucta belgesel cekmiyor yani, ikiyuzluluge gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 iyi demişsiniz güzel demişsiniz inşallah gerçeği yansıtır diyerek ama gerçek ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Çok tartışıldı cidden, Uğraşan insanlarımız yok ki iyi bir bütçe ile iyi bir tarih filmi çekip,Dünya festivallerine yollayalım. Parayı bulan Çılgın Dershane gibi mal ötesi filmler çekiyor,fragman göt gözüküyor diye salak millette o filmlere gidip o beyinsiz insanlara para kazandırıyor,kendilerini bir şey zannettiriyor. Gerçekten sinemayı sanat olarak gören ve bu yolda film yapan insanların filmi ise yeterince para kazanmadığı için daha az film çekip,daha az tanınıyor ve ülkemizdeki sinema gelişimi baltalanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: Muhteşem Süleymanın ordusunu görücez daha ne olsun süleyman döneminde I. viyana kuşatması oldu film II. viyana kuşatmasını konu alıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: kurtlar vadisindeki yalan yanlıs kurgularla anti-amerikan propagandası nedir peki? ya da kahpe bizanstaki anti-yunan propagandası? bu adam da sonucta belgesel cekmiyor yani, ikiyuzluluge gerek yok.yahu gidip kurtlar vadisiyle kahpe bizansla mı karsılastırıosun bu filmi? ben daha düzgün bir film olur inşallah diyorum zaten. yoksa kurtlar vadisi kahpe bizans gibi bişi olacaksa konusmaya değer bişey bile olmaz. şahsen umudum bu filmler gibi olmaması yönünde. zira yenilmiş olmamız önemli değil gerçekçi olsun düzgün olsun. türkler gözünü kan bürümüş orc, düşman william wallace ordusu olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bence de olmasın, olucagını da sanmıyorum, ama olursa da vay efendim deme hakkınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar