Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızıl Elma: II.Viyana Kuşatması

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Yüzüklerin Efendisindeki Minas Trith kuşatmasındaki orklar gibi gösterileceğiz.Sonra kral Elrond yani Jan Sobieski gelip iki yüzbin kişilik ordumuzu kılıçtan geçircek.

Neyse bu kadar karamsar olmamalıyım yinede.Belki beklediğimizden daha hassas olurlar.

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:19 tarihinde, lucretia85 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok tartışıldı cidden,

Uğraşan insanlarımız yok ki iyi bir bütçe ile iyi bir tarih filmi çekip,Dünya festivallerine yollayalım.

Parayı bulan Çılgın Dershane gibi mal ötesi filmler çekiyor,fragman göt gözüküyor diye salak millette o filmlere gidip o beyinsiz insanlara para kazandırıyor,kendilerini bir şey zannettiriyor.

Gerçekten sinemayı sanat olarak gören ve bu yolda film yapan insanların filmi ise yeterince para kazanmadığı için daha az film çekip,daha az tanınıyor ve ülkemizdeki sinema gelişimi baltalanıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kurtlar vadisindeki yalan yanlıs kurgularla anti-amerikan propagandası nedir peki? ya da kahpe bizanstaki anti-yunan propagandası? bu adam da sonucta belgesel cekmiyor yani, ikiyuzluluge gerek yok.
yahu gidip kurtlar vadisiyle kahpe bizansla mı karsılastırıosun bu filmi?

ben daha düzgün bir film olur inşallah diyorum zaten. yoksa kurtlar vadisi kahpe bizans gibi bişi olacaksa konusmaya değer bişey bile olmaz.

şahsen umudum bu filmler gibi olmaması yönünde. zira yenilmiş olmamız önemli değil gerçekçi olsun düzgün olsun. türkler gözünü kan bürümüş orc, düşman william wallace ordusu olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...