Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 Ağustos....

Prawler

Öne çıkan mesajlar

17 Ağustos gecesi herşey 45 saniyeye sığdı.

Zamanın durduğu, saatlerin akrep ve yelkovanlarının donduğu 45 saniye geride kaldığında, gecenin karanlığı yüzyılın felaketinin silüetlerini taşıyordu.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yaşanan acının ve depremin yıkıcı gücünün akılalmaz boyutları ortaya çıktı. Deprem bölgesine ilk koşanlar, yaşananlara tanıklık edenler ise gazeteciler oldu. Objektifler, kameralar enkazları taradı, anaların, çocukların gözyaşlarını tüm dünyaya aktardı, yardımların dağıtımında yaşanan aksaklıkları ortaya çıkardı.

Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız...

17 Ağustos ve 12 Kasım depremlerinde yaşamlarını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz...

Alıntı:Milliyet

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 03:52 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin bir çabası avr mı depremle ilgili hayır, yarın bir gün deprem olunca gene mütahitlere, gene belediye başkanlarına kızılcak mı evet, hadi bir fırsat, ilerde "niye yapılmadı bunlar, bizi öldürttü veli göçerler, belediye nerde devlet nerde" dememek için en azından kendi binanızın tetkilerinin yapılması için bir adım atın, allah korusun bir deprem olursa ona buna laf sölemeden önce kendi tedbirlerimizi aldığımızdan emin olalım.
Sosyal ağlarda paylaş

valla baluu çok güzel söylemişsin katılıyorum
+rep
cumhuriyet neymiş
önemli olan ormanlar binalar hatta en önemlisi benim canım
gerisi boş cumhuriyet olmasa da olur

++
elma ile armutu karıştırmamak lazım Cumhuriyet mitingleri olaysız geçti istenildiğinde halkın tepkisini nasıl verebileceğini gösterdi şimdi de ormanlar için, depreme karşı önlem almayan belediyeye karşı yürünsün vs vs vs

edik:imla

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 11:09 tarihinde, Burax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...