Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Italian Job a gittim de gitmesem de seviyorum ooofarah süper![hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bende istiyorum (: varmı bu renkten[hline]BedaXa.ComIpAdresimNe.ComMatrix Code SystemKomiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti[Bu mesaj MrMedia tarafından 13 October 2003 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 plakaya bak eueuheu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Silthanas'in arabayı tek gectım[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Yannız cooper S'in arkası BMW cenneti Z4, 7 serisi X5 3 serileri ohooo :))[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 istiyom mini cooperı (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ah bı ıstemekle olsa mınım ya keske[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bu mini dediğiniz araç tam bir yürüyen tabut güvenlik testlerinde mercedes a 160 dan daha kötü çıkmayı başardı ki a160 gibi düz giderken takla atabilme becerisine sahip bir aracı geçmek her babayiğidin harcı değil[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bu arabaya o kadar para verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bir klasik olabilir,sevimli olabilir ama bana sadece sinir olduğum ingilizleri çağrıştırıyor zaten o kadar para da bu arabaya verilmez[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 MİNİİİİİ ! İSTİYORUUUM !, evet bende nsayıklıyom bunu uyurken falan bu alet cıktıgı gunden beri de aynısı resmen hastayım babama kastırıyom bu aralar bi tanıdık alıcak mini 3 sene sonra deiştiriyo arabasını 3 sene sonra biz alalım diyorum işallah alcaz valla 3 de 5 de beklerim bunun için feci hosuma gidiyo :) bu arada silthanas öpüyorum seni o ne resim öle ahah bi kere daha hastası oldum arabanın :) gerçi o resimdeki alet le bağcılar, küçük çekmece falan gidemezsin park ettigini düşün geliyosun arabaya üstünde 2-3 tinerci cocuk yuz ustu yatıyolar :) bir bakımad güzel yani arabayı yıkatmaya götürünce özenle yıkarlar valla ;)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar