progamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Benim bir Sony Vaio laptopum var. 1 seneye yakın oldu alalı. Alet aldığımızda ingilizce windowsu vardı. Türkçe kurdum aşırı bir yavaşlama oldu. Başlat menüsünün açılması bile uzun sürüyordu. Sonra yine ingilizceye döndüm o sorunu düzelttim. Bünyesi kabul etmemiş türkçe windowsu. Sonra yine takılamalr oldu kitlenmeler oldu. Formatladım. Formattan sonra bir süre düzgün çalıştı. Sonra bugün açtığımda her zamanki gibi vaio logosu çıktı. Sonra Windows doğru kapatılmadı hangi modda çalışsın diye sordu ama ister güvenli üster normal yada orda yazanlardan hangisdini seçersem seçeyim windows Xp logosu altında mavi yüklenme barı çıkıyor sonra alet kendine restart atıyor ve yine windows hangi modda çalıştırlsın diye soruyor. Acaba bunu düzeltmenin yolu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ya çok emin değilim ama boot sorunu gibi duruyor. biraz araştır bulursun fixlemeyi. windows cdsine ihtiyacın olcak yanlış hatırlamıyorsam onarma moduna geçiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 format atman gerekebilir tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar