Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 öyle işte. elinde olup da satan varsa bi ses ediversin :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Sufi konuyla alakası yok ama sen Silver Serpent serverında oynamıs mıydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Malasta baya bi vendorda gormustum 110 tamıng ps.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Sufi, Nerede ise 2 aydır girmiyorum ama sanırım elimde 115 taming olacak. Bakıp bulabilirsem ve elimde kalmışsa sana PM atarım. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 cromthorne, evet, SS'teki dragonmaster mishakal amcamızı ben oynamıştım:) goodness, şimdiden teşekkürler. yoksa da canın sağ ola:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [Bu mesaj Sufi tarafından 08 October 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ordaki acc name ın de sufiydi..tanıdım senı.. Ben de ordakı Conan..:) nasılsın uzun zamandır gorusemedık.. bakıyorum hayvan terbıyecılıgınden vazgecememıssın hala:) ne azım vardı sende yahu...stealthte 1 gun boyunca mare bekler derlerdı senın ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 derler... alemin ağzı torba değil ki büzesin :D işin doğrusu vaktimi shame'in ve hythloth'un dibinde geçirirdim. spawn da arardım sürekli ama bindiğim unicorn'um dışında hiç spawn başında nöbet tutmadım :) bu arada iyiyim sağolasın. sen de iyisin? evet SS'ten beri çok uzun zaman oldu ama dünya gerçekten de pek büyük değilmiş galiba:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [Bu mesaj Sufi tarafından 08 October 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hll walla sufi =] o kadar taming i sıfırdan kastıysan hll olsun .. ben max 75 e getirip baymıştım :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 iyidir nolsun.ss kapandıktan sonra cok uzuldum bayaa arkadaslıklarımızı olmustu hatta ss den edındıgım arkadasım Legolas(belkı hatırlarsın) benı gormeye geldı(o ankaralı ben ızmır).. ondan sonra nebulada basladık oynamaya ama speed kufur,ve en kotusu bunlara karsı ılgısızlık ve serverdakı yas ortalamasının asırı dusmesı benı bıktırdı..arkadasla beraber osıye gectık...europadayız..sen de sanırım europadasın..char name hala Mishakal mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hmm benzer şeyler yapmışız. nbl kazasından sonra osi'ye geçtik topluca. rexar ve jinni de orada. atlantic ve europa'dayız. ama bu aralar ağırlık atlantic. benim europa'da kendini kurtarmış bir tamer'ım var. başka da sağlam bir karakterim yok. ama ttnet europa bağlantısını dağıttığı için bu aralar pek uğramıyorum. tamerımın adı bu kez Nasraddin :).[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Halfmumi, 09 October 2003 00:31 tarihinde demiş ki: hll walla sufi =] o kadar taming i sıfırdan kastıysan hll olsun .. ben max 75 e getirip baymıştım :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] hem de sıfırdan kastı 50 başlamadı. başladığı skiller saçma sapan şeylerdi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 sufidir,kasar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ah be Apex şimdi osi'de oynuyoruz ama neydi o SS günleri...atlas connector'ü hala silemedim elim gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ss unutulmaz tabi rexarcim , az guzel gunlerimiz gecmedi orda ss'ten dostlarimla hala orayi konusmak bile zevk veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar