Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atlantic'te taming 110 satan bir babayiğit aranıyor :)

Sufi

Öne çıkan mesajlar

cromthorne,
evet, SS'teki dragonmaster mishakal amcamızı ben oynamıştım:)

goodness,
şimdiden teşekkürler. yoksa da canın sağ ola:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003

[Bu mesaj Sufi tarafından 08 October 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

derler... alemin ağzı torba değil ki büzesin :D

işin doğrusu vaktimi shame'in ve hythloth'un dibinde geçirirdim. spawn da arardım sürekli ama bindiğim unicorn'um dışında hiç spawn başında nöbet tutmadım :)

bu arada iyiyim sağolasın. sen de iyisin?
evet SS'ten beri çok uzun zaman oldu ama dünya gerçekten de pek büyük değilmiş galiba:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003

[Bu mesaj Sufi tarafından 08 October 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iyidir nolsun.ss kapandıktan sonra cok uzuldum bayaa arkadaslıklarımızı olmustu hatta ss den edındıgım arkadasım Legolas(belkı hatırlarsın) benı gormeye geldı(o ankaralı ben ızmır)..
ondan sonra nebulada basladık oynamaya ama speed kufur,ve en kotusu bunlara karsı ılgısızlık ve serverdakı yas ortalamasının asırı dusmesı benı bıktırdı..arkadasla beraber osıye gectık...europadayız..sen de sanırım europadasın..char name hala Mishakal mı
Sosyal ağlarda paylaş

hmm benzer şeyler yapmışız. nbl kazasından sonra osi'ye geçtik topluca. rexar ve jinni de orada. atlantic ve europa'dayız. ama bu aralar ağırlık atlantic.
benim europa'da kendini kurtarmış bir tamer'ım var. başka da sağlam bir karakterim yok. ama ttnet europa bağlantısını dağıttığı için bu aralar pek uğramıyorum. tamerımın adı bu kez Nasraddin :).[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 09 October 2003 00:31 tarihinde demiş ki:
hll walla sufi =]
o kadar taming i sıfırdan kastıysan hll olsun ..
ben max 75 e getirip baymıştım :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]

hem de sıfırdan kastı 50 başlamadı. başladığı skiller saçma sapan şeylerdi hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...