spadina Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bf mi gereksiz?oyunun kacta kactini dragon olarak oynuyorsunuz?normal halindeyken bf cok ise yario cok rahat kasiyorsun.Bf yi ciktiktan sonra ztn knight ister istemez kasio itemler ardi ardina gelio.ondan sonrada dragonken varsin islemesin bf verdigi damage ile kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Krepleri hızlı kesince daha çok para kasmıyosun. Battle fury push için. Mahalle maçı dışında kimsenin bf yapıcağını sanmıyorum DK a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bf dragonken çalışıyo sanıyodum ben, küçük bi araştırma sonucu çalışmadıgını gördüm. o zmn bf yalan çıkardım core item listesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ANANIZDAN DRAGON OLARAK MI ÇIKTINIZ LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 guinsoo cıkılırda 5k civarı maliyet baya uzaması lazım, güzel de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Vereyim üç beş kuruş da bir çorba iç. 5knın lafını ediyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 abi çok prolarla bi maç yapak bari mahalle maçı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Dragonda(dragon haline geçmişken) bf ye gerek yok zaten splash veriyor. Bf hiç bir range de çalışmaz. 6 serisinde bilmiyorum ama 5 serisinde banehallow(lychantrop) kurda dönüşünce bile çalışmıyo [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:53 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar