ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bi dolu anlatmışsınız da ben kendimi bildim bileli bizim aile reno kullanır gayet de memnunuz bi dolu araba inceledik ki bi pejo 106yeni model ya da nisandan dan pahalı bi araba ha arabadan anlamıyorum o bi gerçek ama arabalar süper ilgi alanım diyenler bile yarisi nisan sanıyor =) ayrıca daha ehliyetim bile yok acemilik arabanın üstünde atılcak bu yüzden süper ultra harika bi modele de gerek yok diye düşünüyorum zatn şehir içi kullanıp okuldan eve evden okula yapmayı düşünüyorum
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 redogski ayrı bi yaşam formu zaten anladığım kadarıyla :)
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 anılın gece gündüz birbirine girdiğinden arabalar da karışmış kim neydi hangisi kimindi dalgınlığına gelmiş yani dssaa =P
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: ...ama arabalar süper ilgi alanım diyenler bile yarisi nisan sanıyor =)... güzel ayar :D. insanlık hali, hatasız kul olmaz vb. bende diyorum yaris satılmıyomu artık ahahaha ne güldüm ya kendime :D. ama neticede yaris güzel araba bence(toyota veya nissan farkmaz :P)
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Selam, Nissan'ı nisan diye yazmayalım lütfen. Metni okurken kavram karmaşası yaşatıyor, en azından bana :) Saygılar.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bu yapilan Nissan'a saygisizliktir. Affedilemez.. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:36 tarihinde, Esh tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar