dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 öm ile verilsin herkesin de playlisti olsun.. böylece herkes yüklemiş olur.. kimse boş yatmaz, ee yükleyen adam listeyi de silmez herhalde bu arada id tag'de boşluk olduğu vakit yüklemede sorun çıkıyor dün denediğim dosyalardan bunu gördüm ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 of cok kotu olms ya simdi bakaym dedim bombos =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya ühühü gitti mi parçalar? :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bi heves girdim ama pert olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ulanm desperıt guys mu ne o şarkıyı dinliodum en son diğer şarkıyı yüklemeyince beklio heralde dedim ttye küfrettim biras sonra refreş yapınca farkına vardım. hangi mors pococu yaptıysa annesine selam ederim burdan. iyi ki upload yapmamışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 tebrik ederim... lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 abi inanmıyorum ya, bu insanlar ne düşünerek bunu yaparlar hiç bir anlam veremiyorum. Sildin de pipin mi büyüdü yani?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yeniden başladık mr_hand özelden yolladı şifre falam. da bu mp3 alıyormuş sadece , m4a %80 bendeki parçalarda :/ air ataraktan başlıyorum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hehe toptan atacam birazdan dosya hazırlıyorum :P şimdilik 54 parça... umarım yatana kadar biter :D [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 21:11 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Kahroldum , lanet gelsin sıfatsız insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 pati_anywhere diye aratıp dinleyebilirsiniz. şifre almamış olanlar kusura bamyasın. kısıtlı kişiye yolladım ki dallanmasın fazla. yavaş yavaş dağıtılabilir daha sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Çok ayıp LAN. Hangi kro sildiyse vallahi helal olsun AGA. Bu arda Mr_Hand eyw dostum aldım şifreyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 lanet olsun... 200 arkı bir günde yaptık, yine yaparız, böyle aptallıklar köstek olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya girdiimde şey vardı, friends radios diye bişi. yani, şifre vermeden insanların radyoma girip müzik dinlemesi filan mümkün oluyosa, herkes kendi alanına upload edip, paticik radyosunda sadece linkleri bulundursun? oluyo mu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 eeeöööö oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 e ne diye kaşındık o halde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ay dont nov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 haydaa sabahki keyfimden eser kalmadı. peki şimdi de soldaki listelere tıklayınca sağ tarafta şarkıları göremiyorum. eskisinden girmiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 eskisi değil. pati_anywhere user'ını bulacen. ordan dinniyecen... upload ediyoz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 son 4 parça hadiiiii ıkıınn :) (54 parça attım. Birazdan uploadım bitmiş olacak. iyi dinlemeler...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 copyright ı var onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Bunu yapana özel madalya verilsin orospu çocuğu diye. Sevinsin gariban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ben buraya yüklicem. üzgünüm: http://www.anywhere.fm/horace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Pati_anywhere şeklinde arayın bu arada. P büyük yani. Çıkmaadı bende hepsini küçük yazınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar