Fango Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Arkadaşlar ben clint 203 e girip enter ladıgım zaman login.cfg yazmasa bile kendi server ıma girmesini istiyorum faq a baktım ama bu konu hakında daha farklı şeyler var yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 kardeş client nerden bilsin senin nere bağlanacağını müneccin değilki basit bi client sen yazacan adresi o öle giricek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 o iş için connector yazcan o hem client 2,0,3 ü aççak hemde client 2,0,3 e nereye bağlancağını söyleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fango Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 tmm işte yardımcı olucak varsa ip yi fln veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enkilman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ilk önce client i hex editor ile acıcaksın login.cfg yi login.xxx şeklinde değiştir (xxx onemsiz istedigini yaz 3 harfli) sonra notepad i ac buraya loginserver=SENİN İP ADRESİN,PORTUN bunu yaz sonra bunu login.xxx şeklinde kaydet (xxx ler yukardaki gibi olucak) doğru yaptı isen ultima online klasorune koy bunları ve senin clientin sadece seninkine girer artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fango Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 cok saol[hline]x- Abi Cok Üşüyorum Napsam Acaba y- Al Tam Senlik Kal Vas Flam x- Ohhh Isındım Valla X- o00oo00ooo00o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fango Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 enkilman peki login.xxx degilde direk clint in içine yazabiliyomuyuz bunu dosyalarla fln ugraşmasak[hline]x- Abi Cok Üşüyorum Napsam Acaba y- Al Tam Senlik Kal Vas Flam x- Ohhh Isındım Valla X- o00oo00ooo00o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enkilman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Yapamazsın dediğim en uygunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fango Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 tamam saol[hline]x- Abi Cok Üşüyorum Napsam Acaba y- Al Tam Senlik Kal Vas Flam x- Ohhh Isındım Valla X- o00oo00ooo00o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 hatta .dll uzantılı yap xxxxx.dll yap ismini sdasa.dll yap ya da kafana göre :p sonra login fln değişirse yeni patch cıkardık diyip kakalarsın lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar