malik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 buluşalım ? tellos ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Gene bi patlama yaşadık ama ısrarcı olalım biraz, 26sında olmadı bu pazarda 2eylül gene festival olayı,ama ondan sonraki pazara 9 eylüle daha vakit var o gün bişeler olabilir herkes programını yapsın gene aynı redallın dediği gibi yemekli falan bişler yapalım. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 13:24 tarihinde, tellos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 olabilir öle şeler evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 malik gel be olm canım acayip buluşmak istiyo lol erkek kız farketmez bulusalım kaynasalım yalnız aktiftablette gelsin:D yalnız beni cekecek adam lazım ehüheh [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 16:36 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 gelin raki icelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: malik gel be olm canım acayip buluşmak istiyo lol erkek kız farketmez bulusalım kaynasalım yalnız aktiftablette gelsin:D yalnız beni cekecek adam lazım ehüheh korktum lan bu ne hal =] abi şimdi kaç kişi gelir dio ki ? edit:9 eylüle olursa topic açalım,buluşma topici. [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 12:27 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yaw sen ve ben yeteriz aktif te naz yapıyo anlamadımki:D gel sana balık ekmek yedireyim benden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 çok büyük ihtimal gelirim asgarda biz rhapsody konserine gidicektik.. hey gid iyalan oldu. village of dwarves söyleriz.. :D [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 01:34 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hehe valla yaw rhapsody geldimi gittimi hic haberim bilem yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 nasıl yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ehe başka kimse yok heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 asgard ben sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 iyi ben boşum yazın bi tarih =)) gündüzleri pek bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bu Pazar. Hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 asgard takılcaz biz,gel. edit:@asgard:saat 2 gibi olcaz reksin orda. inş =). ona göre haber ver. gelen varsa bekleriz tabim. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 02:24 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 2de değil akşam olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 2 de naptınız hacı harbi:) ölelimmi sıcaktan bi de benim bu haftasonu düzceye gitme ihtimalim var ama:( ya bide 3 sap ehüe aralara kız serpseydiniz:) ben gitiririmde onların masraflarını karsılayamam haberiniz olsun ehühe bu arada malik sinemide alalım cok merak ediyorum o kızı ya :P [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 14:09 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hangi gün buluşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bu gün, akşam 5 - 5.30 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hacı abi 5.30 evet. asgard abi bu mesajı gördükten sonra akşama istediğin saate gelebilirsin. ben netten çıktım,telefonumu sana pmledim. 5.30 da rekste görüşmek üzere. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 16:23 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bu aksammı abi pazar diyodunuz:) ben bu aksam calısıyorum lol ulen gene ekildimmi ektimmi bilmiyorum ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Pazar da bulusuruz =)) Yalnız imzasına Dawn of Victory yazan Asgard'ı geri isitoyruz biz. 80lerin rmoantik pop rock sözlerini yazanı değil! =p [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 23:44 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hahah dogru ya degistireyim imzamı gercek asgard! fight until we die:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 biz buluştuk aktifle evet. pazar ben söz vermim =) belli olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar