Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Anadolu üniversitesinin hazırlık atlama sınavına giricem hazırlık okumak istemiyorum da :) Bu sınavlarda yapılan test kısmına bir şekilde ulaşabilir miyim? Seviyemi karşılaştırıp ona göre ingilizce çalışacağım :D
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bnde açsam bi topic diyodm :) bnde marmaranın hazırlık sınavına giricem okuyasım yk,yıldız da geçen senenin sorularını veriyorlarmş marmaraya gitsem verirler mi
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ya ben yeditepenin tercümanlık burssuz bölümün tavan puanını belirlemişim hala hazırlık sınavı istiyorlar:)
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 haha şöyle söyliyim "çok küçük 1 ayrıntı" =)
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben atlamicam mis gibi okicam yaya yaya nihahaha
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 marmaranın hazırlık atlama sınavı seneden seneye değişiyor,benim girdiğim sene çok zormuş(ben girmedim sınava girsem geçerdim büyük ihtimalle=P) ama bi sonraki sene de çok kolay oldu herkes atladı şu anda stajdayım,eve dönünce bi araştırırım,bulabilirsem döküman falan yollarım sana..
unac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bende marmaranın hazırlılığına gidicem bu sene.benim hazırlığı geçecek kadar ingilizcem yok zaten ama olsada geçmezdim.hatta belki bala mala geçerim diye hiç sınava bile girmicem. abi 5 sene okumak istediğimin yanı sıra adam gibi ingilizce öğrenmek şart. ha derseniz benim ingilizcem zaten güzel ozaman bilemem
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ewt bende anadolu üni.ninkine gircem ama hiçbi bilgim yok
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 marmarada okunan hazırlık kayıp olmuyor pek,hazırlık iyidir marmarada,hocalar falan kalitelidir okullar falan açılsın da göztepe kampüsünde bi buluşalım yahu son senem zaten,bitiriyorum artık
Öne çıkan mesajlar