Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Anadolu üniversitesinin hazırlık atlama sınavına giricem hazırlık okumak istemiyorum da :) Bu sınavlarda yapılan test kısmına bir şekilde ulaşabilir miyim? Seviyemi karşılaştırıp ona göre ingilizce çalışacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bnde açsam bi topic diyodm :) bnde marmaranın hazırlık sınavına giricem okuyasım yk,yıldız da geçen senenin sorularını veriyorlarmş marmaraya gitsem verirler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ya ben yeditepenin tercümanlık burssuz bölümün tavan puanını belirlemişim hala hazırlık sınavı istiyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 haha şöyle söyliyim "çok küçük 1 ayrıntı" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben atlamicam mis gibi okicam yaya yaya nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 marmaranın hazırlık atlama sınavı seneden seneye değişiyor,benim girdiğim sene çok zormuş(ben girmedim sınava girsem geçerdim büyük ihtimalle=P) ama bi sonraki sene de çok kolay oldu herkes atladı şu anda stajdayım,eve dönünce bi araştırırım,bulabilirsem döküman falan yollarım sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bende marmaranın hazırlılığına gidicem bu sene.benim hazırlığı geçecek kadar ingilizcem yok zaten ama olsada geçmezdim.hatta belki bala mala geçerim diye hiç sınava bile girmicem. abi 5 sene okumak istediğimin yanı sıra adam gibi ingilizce öğrenmek şart. ha derseniz benim ingilizcem zaten güzel ozaman bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ewt bende anadolu üni.ninkine gircem ama hiçbi bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 marmarada okunan hazırlık kayıp olmuyor pek,hazırlık iyidir marmarada,hocalar falan kalitelidir okullar falan açılsın da göztepe kampüsünde bi buluşalım yahu son senem zaten,bitiriyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar