Molto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Gece yatarken ah'ye birkaç eşya koydum hepsinin bidlerini ve buyoutlarını belirledim ve 8 saate ayarlayıp yattım, 2 saat sonra falan uyanıp baktım "disconnected from server" yazıyordu tekrar girdim ve auctionda ne olmuş diye baktım, eşyalarımdan biri eksikti fakat paraı bana gelmemişti. Durum hakkında fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Valla tam aynı olmasada benimde başıma benzer birşey geldiydi. Bi mavi itam koyduydum ah'a Blade of titan'dı galiba, aynen senin gibi gece yatarken 8 saatlik koydum, sabah kalktım satılanlar satılmayanlar. Silah yok parasıda yok. Salla dedim, yamulmuyorsam 1 hafta 10 gün sonra baktım mail gelmiş açtım silah gelmiş. Eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yani sen gm'lere mesaj mı attın? Ben de düşündüm ama zırhın adını ve özelliklerini bile hatırlamıyorum sadece yeşildi onu hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bug oluşmuştur. Yakında ortaya çıkar. Genede gmlere bi sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 maile baktım gelmiş sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Blizzarda hortum skandalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Uzan kardeşler blizzarda el attı!birbir!!!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 devlet el koymus olabilir, uygunsuz bi malsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar