CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Odtü kktc kampüsü inşaat müh. kontenjanı dolmamış. benim 5. tercihimdi bu. Ama 9. tercihime sokmuş beni. Ne yapabilirim ? Birde ek kontenjan olayları nasıl oluyor özel ünilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Tam olarak hatırlamıyorum ama Eylül'ün başında yeni kılavuzlar formlar basılcak. Ordan yine boş kontejyanlara göre tercih yapacaksın. Eylül sonu Ekim başı gibi ek yerleştirme belli olacak. Bunun yanında ek yerleştirme olarak değilde bazı özel üni.lerin bazı bölümleri ön kayıt ile öğrenci kabul ediyor. Onun için direk O okulun öğrenci işlerine bizzat gidip başvuracaksın. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 19:58 tarihinde, Revell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bir yere yerleştiysen ek yerleştirme yapamıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Pardon onu detayı atlamışım :) yerleştiysen herhangi bir yere malesef ek yerleştirmeye başvuramazsın. Bundan sonra "Yatay Geçiş" devreye girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 pff :S Ne yapalım gidecez kıbrısa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bi arkadasım kıbrıs odtu ınsaata gidicek senin gibi:) [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:35 tarihinde, Arekreas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 kültür üni inşaattayım burslu. burdan mimarlığa yatay geçiş oluyormu acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Giremedim ben oraya :( Kültürün sitesinde böyle bişeyler yazıyor. Sende bakarsın bi burdan.. E – İKÜ FAKÜLTELERİNİN BÖLÜMLERİ ARASINDA YATAY GEÇİŞ Sanat ve Tasarım Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümleri arasındaki yatay geçiş kontenjanlarının, birinci sınıf öğrenci kontenjanının % 20�sini aşmayacak şekildedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bende mimarlığı 2 puanla kaçırdım oranın mecburi inşaata gümledi =( şimdi ya çift anadaldan mimarlığı zorlarım diyorum ki nah dien büyük bi kesim war =) ondan yatay geçiş planlarındayım. da bursluyuz falan şimdi bi engel olmasın veya nebileyim nası olur ki bu işler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar