Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hem Vista hem XP yüklemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efenim arkadaşım yeni bilgisyar aldı ama malumunuz vista hiç bi oyunu açmıyo. bana sordu ikisini yüklesem bişi olur mu diye emin olamadım. var mı böyle bişi yapanınız, ya da bi bilgisi olan? teşekkürler
Mesaj tarihi:
hakkaten ya ne lüzumsuz bişeymiş vista sinir etti millet yeni bilgisyar aldı hadi hamachiden bişiler oynayak diyorum abi o çalışmıyo bu çalışmıyo. bu nasıl işletim sistemi. işletim sistemi bu diyip işletiyolar milleti bi boka yaramaz
Mesaj tarihi:
aynen o dediğinden :D microsofta para akması için (sonuçta o işletim sistemi de bedavaya üretilmiyo) bitmeden çıkarıldı resmen vista. tabii bunun daha gelecek teknolojilerin desteği hede hödö yanı da var...
Yani sonuç olarak Vista denen işletim sistemi yarım yamalak bişeydir şu anda. Zaten MS winXP'nin SP3'ünü çıkarıyosa, anlayan anlar naapıcaanı. :P
2-3 senesi var Vistanın.
Mesaj tarihi:
kapitalizm sonucunda gelecek sene de yeni çıkan yazılımlar xp'de çalışmayacak. hadi en fazla gelecek seneden sonraki sene olsun =)

en iyisi linux arkadaşlar yapmayın etmeyin. cedega felen var oynarsınız oyunları =p
Mesaj tarihi:
Linux da ayrı bi yalan ama. İlla bişeylerden anlaman gerekiyo windowsta kullandığın her şeyi kullanabilmek için...

ayrıca sırf vistada çalışacak programlar çok fazla olmaz öyle hemencecik...

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 19:41 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
mainstream olmıcak diyolardı ama snamıyrum MS 'ın 2008 de yenı bişletim sistemiy cıkartıcğaını 2009 da belki.

bende ikiside yüklü vistayı hiç lkullanmıyorum gibi bişi bitek halo 2 yüklüdeim oynadım o kadar
Mesaj tarihi:
xp cok uzun sure piyasada kaldı, o yuzden boyle hararetli bi politika izliyorlar. yenileri satmak icin once gecici sureligine vistaya geciriyolar milleti ki sonra 2010 a geldigimizde baba xp rulz demesinler diye.
Mesaj tarihi:
abi ben de vista kullanıyorum bir aydır.oyun da oynuyorum hamachi de kullanıyorum olmuyor ollmuyor denilen her şeyi yapıyorum..xp'yle aynı performansı alıyorum sadeced menülerin yerleri vs aynı olmadığından onları çözmek sorun oluyor onun dışında kurduğum kullandığım hiçbir programda sorun çıkartmadı..quake2 gibi eski bir oyunu bile sıfır problemle kurdum sırf denemek için keza uo da o şekilde sorunsuz çalışmakta..

sizde ya da sizin arkadaşlarda problem olmasın?
  • Yeni Oluştur...