Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Efenim arkadaşım yeni bilgisyar aldı ama malumunuz vista hiç bi oyunu açmıyo. bana sordu ikisini yüklesem bişi olur mu diye emin olamadım. var mı böyle bişi yapanınız, ya da bi bilgisi olan? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 aynı bilgisayarda 2 tane işletim sisteminin sorun çıkartacağını sanmıyorum. xp/vista hiç denemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben de en son 2000le 98mi ne vardı galiba. son halini ben de denemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 o arkadaşını ikna et, vistadan kurtulun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hakkaten ya ne lüzumsuz bişeymiş vista sinir etti millet yeni bilgisyar aldı hadi hamachiden bişiler oynayak diyorum abi o çalışmıyo bu çalışmıyo. bu nasıl işletim sistemi. işletim sistemi bu diyip işletiyolar milleti bi boka yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 aynen o dediğinden :D microsofta para akması için (sonuçta o işletim sistemi de bedavaya üretilmiyo) bitmeden çıkarıldı resmen vista. tabii bunun daha gelecek teknolojilerin desteği hede hödö yanı da var... Yani sonuç olarak Vista denen işletim sistemi yarım yamalak bişeydir şu anda. Zaten MS winXP'nin SP3'ünü çıkarıyosa, anlayan anlar naapıcaanı. :P 2-3 senesi var Vistanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kapitalizm sonucunda gelecek sene de yeni çıkan yazılımlar xp'de çalışmayacak. hadi en fazla gelecek seneden sonraki sene olsun =) en iyisi linux arkadaşlar yapmayın etmeyin. cedega felen var oynarsınız oyunları =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Linux da ayrı bi yalan ama. İlla bişeylerden anlaman gerekiyo windowsta kullandığın her şeyi kullanabilmek için... ayrıca sırf vistada çalışacak programlar çok fazla olmaz öyle hemencecik... [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 19:41 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 dx10 var daha ne vista mainstream windows degil zaten, windows 2008den sonra 2010da windows 7 gelecek, onu bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 mainstream olmıcak diyolardı ama snamıyrum MS 'ın 2008 de yenı bişletim sistemiy cıkartıcğaını 2009 da belki. bende ikiside yüklü vistayı hiç lkullanmıyorum gibi bişi bitek halo 2 yüklüdeim oynadım o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 mainstream degilse neden her yeni alet vistayla geliyo, bitiriyolar Xpyi iste, her zamanki taktik, yavas yavas destegide kesicek, hop bi bakicaz her yer vista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 xpnin sp1 desteği yakında kalkıcak işte. ama sp3 geliyo dediim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 3un 5in hesabini yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sanal disk yaratıp kurunca oluyordu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 xp cok uzun sure piyasada kaldı, o yuzden boyle hararetli bi politika izliyorlar. yenileri satmak icin once gecici sureligine vistaya geciriyolar milleti ki sonra 2010 a geldigimizde baba xp rulz demesinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 abi ben de vista kullanıyorum bir aydır.oyun da oynuyorum hamachi de kullanıyorum olmuyor ollmuyor denilen her şeyi yapıyorum..xp'yle aynı performansı alıyorum sadeced menülerin yerleri vs aynı olmadığından onları çözmek sorun oluyor onun dışında kurduğum kullandığım hiçbir programda sorun çıkartmadı..quake2 gibi eski bir oyunu bile sıfır problemle kurdum sırf denemek için keza uo da o şekilde sorunsuz çalışmakta.. sizde ya da sizin arkadaşlarda problem olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 5 aylık vista deneyimimden sonra 3 gun once xp ye "yukselttim" pc ye.uçuyomus gibi geldi ilk başta upgrade yapmıs gibi.vista bildiğiniz bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ehehe :) 700 MB ram yemek nedir iki üç program açınca ya... XPde oyun açınca ööle oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar