St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ya filmi izleyenler biliyordur bunu.Bu şarkının saf halini bulabilir miyim acaba.film versiyonunu buldum ama ilerde tempo hızlanınca arkadan filmin korku müziği falan giriyo şarkı değişiyo böle falan. edik: hatta L. Shankar diye bi insanınmış bu naciz beste [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 18:47 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ]
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Queen of the Damned - Lestat the Vampire - Gypsy Violin diye arat limewirede falan upload etmeye üşeniyorum :P
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ravi Shankar - On The Beach olması lazım
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 dostum bu zenci çıktı!!11 ya bunda da 3:15 ten sora böle öcü müziği gibi bişi giriyo kemanlar susuyo.filmde o sırada vampir abi kıza falan saldırdığı için herhalde.sanırım bu şarkının başka alternatifi yok?
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Evet o sahnede Lestat keman çalarken celerity çakıp şarkının içine edince çingeneler olayı anlıyolar(bi de gözleri filan parlıyo ordan da çakıyo olabilirler), kaçmaya çalışıyolar, Marius filan çullanıyo Lestat ta girişiyo filan, öyle işte... Sahneyi de koyalım bari=) http://www.youtube.com/watch?v=iXVEnzp9B_U (Bu arada en saf kayıt o upload edilmiş olanı. Hızlanıp şarkının bozulmadığı ya da şarkının kesilip gerilim müziğinin girmediği bi kayıt yok bildiğim kadarıyla. Varsa da ben bulamadım çünkü bendekiyle aynı o) [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 23:57 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar