Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Xaenin said: İlke git kendine BROWN, RI, PROV, PROVIDENCE, GEL PROVIDENCE, GEL RHODE ISLAND, GEL BROWN diye topic aç lan. bi daha oku diye ilke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben de 1 saat sonra cilgin fraternity partisine gidiyorum siz de bi daha okuyun sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 abi cok fail bi adamim parti cumartesiymis ASDADASDASDASDASDA sirf o yuzden once hayvan gibi yemek yedim, sonra da yarim sise viski ictim lan uhuhuhuhuhuh. oha epic failim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bende "neden? yarım şişe viski icmeden sosyalleşemiyomusun" diyim bide arada laf dokmuş gibi oluyım digital love diye film vardır baya ilginctir zamanına göre geyiktirde, diyim biraz iceriği olsun postun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 daha eglenceli oluyo boyle american dad izleyip guleyim bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Xaenin said: İlke git kendine BROWN, RI, PROV, PROVIDENCE, GEL PROVIDENCE, GEL RHODE ISLAND, GEL BROWN diye topic aç lan.bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hicbiriniz yokken ben vardim lan it sipalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hahaha ama sen yokken de biz varız ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hatta hepiniz mezun oldugunuz zaman ben olcağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben akademisyen olup hep orada kalacağım! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 nileppezdel said: Ben akademisyen olup hep orada kalacağım! (:P)vah vaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sonrada kgns nin çocuklarına hep f vericekmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Evet Xaenin'in çocuklarını hep geçiricem mesela, sinanınkiler de olabilir. İlke'nin çocukları zaten direk geçerler benim bırakma şansım da olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Penthesilea said: ben de 1 saat sonra cilgin fraternity partisine gidiyorum siz de bi daha okuyun sdsdf gören de partiye gidip bi halt yiosun sanır işte sarhoş gidip biraz daha sarhoş olup kendi halinde sızıosundur max:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 nileppezdel said: Evet Xaenin'in çocuklarını hep geçiricem mesela, sinanınkiler de olabilir. İlke'nin çocukları zaten direk geçerler benim bırakma şansım da olmaz :D bi tanısalım fikrin değişir :) Scheriff said: Penthesilea said: ben de 1 saat sonra cilgin fraternity partisine gidiyorum siz de bi daha okuyun sdsdf gören de partiye gidip bi halt yiosun sanır işte sarhoş gidip biraz daha sarhoş olup kendi halinde sızıosundur max:D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Penthesilea said: ben de 1 saat sonra cilgin fraternity partisine gidiyorum siz de bi daha okuyun sdsdf sausagefest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aquila said: Penthesilea said: ben de 1 saat sonra cilgin fraternity partisine gidiyorum siz de bi daha okuyun sdsdf sausagefestZAHAUHEAUHAEUHAEUHAUHAEUHAUHAEUHAEUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 dffAGDSGSavdjbdasajhvcgxh sausagefest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 penth olayın yok sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ben okula geldim, Cd- ve kfg gelip kitaplarınızı alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aquila said: Penthesilea said: ben de 1 saat sonra cilgin fraternity partisine gidiyorum siz de bi daha okuyun sdsdf sausagefest said: Blackout II Host: Delta Tau Fraternity Type: Party - Fraternity/Sorority Party Network: Brown Time and PlaceStart Time: Friday, October 3, 2008 at 10:00pm End Time: Saturday, October 4, 2008 at 2:00am Location: The Delta Tau Lounge (S. Olney) City/Town: Providence, RI Description DTau's first official party of the year, featuring Fishco's DJ Meatball. $3 Cover, $1 Drinks. We will be serving: Sex on the Moon Pluto Punch Supernovae and the Famous Narragansett Beer Come share fine drinks and wild dancing with friends this Friday night! said: Host: French House - Maison Française Type: Party - House Party Network: Global Time and PlaceStart Time: Saturday, October 4, 2008 at 10:00pm End Time: Sunday, October 5, 2008 at 2:00am Location: Machado House Street: 87 Prospect Street City/Town: Providence, RI View Map Google MapQuest Microsoft Yahoo Description The first official French House-sponsored party at Machado, featuring internationally-touring DJ Daniel V and spinning partner, Providence local Julian Montoya. Door $3 Drinks $1 Sensin lan sausagefest. Ama evet kiz arkadasim var ben observer olarak gidiyorum ona bisi demiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 daha ne dicen olm daha ne dicen senin için sasuagefest işte ha playboy tv izlemişin ha partide karşı koltuktaki çifti izlemişin çok sarhoş olan bi kız sana yazcak sen de "no thanks" dicen en max. her türlü fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aym fayn tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 asdfgjhklşi tr de arkadaşlarım var diye bize yönlendir bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu arada arşivi karıştırırken neler buldum yeniler bilmez, eskiden WebCT diye bi sistem vardı SUCourse yerine ve orda discussionlar dönerdi, hocaya soru moru sorardın ama nezih yerlerdi cunku hocalar da okurdu bütün sınıf da. bi de yeniler yine bilmez, internet eskiden böyle değildi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar