kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Sly-One said: dela öyle resetle falan geçmez tinerci gibi adam. senkronizasyon problemi mi yasadık yoksa bilerek mi öle dedin :) nuki said: ben b5 te kalıyorumda study i bilerek işarterledim :D b5 de study oda yok :D o zaman sen baktın suugledan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yalan kim bakmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Gerçek İsim: ismet soyad da sıral olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Oha İsmet'i nereden tanıyoswun sen? Suugle'dan mı çaktın yoksa? Hadi beni de bul rep vericem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nileppezdel said: Oha İsmet'i nereden tanıyoswun sen? Suugle'dan mı çaktın yoksa? Hadi beni de bul rep vericem :D ege sağın 1990-05-27 Okul No: 12265 Yurt: B5 107 Kan Grubu: B rh(+) [email protected] mujks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Sinana falan sorup adımı mı aldın lan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 repi nerden vericeğine karar ver sen :) sinan offline ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Aaa harbi offlinemış :D Repi sana bi kahve olarak ısmarlarım köpüklüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 mide ve barsak ülserim var kahve yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Geçmiş olsun, yasak olmayan bişey ısmarlayayım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kurdoğlunda bi öğle veya akşam yemeği 5 tabak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bi düşünürüm dfsfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kurdoglunda 5 tabak yemek mideye daha fazla zarar vermez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 :) senden katil olmaz çok ipucu bırakıosun, bi kere oryantasyon günü atılan postları biraz okursan sinanın sana "not yet egeden büyükmüş" dediğini görürsün, ondan sonra suugle dan ege diye aratıp erkek olup da son düzenleme tarihi bu sene okula giren birine uyan ve okul numarası 1100 lerin üstünde olan bi tek ege var zaten. hatta ona bile gerek yok, yurtların acıklandıgı gun atılan postlara bakarsan, kekin teki "bana b5 107 cıktı lem" demiş, b5 107 de kalan 1 tane ege var zaten falan filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 adam CSci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 aquila said: kurdoglunda 5 tabak yemek mideye daha fazla zarar vermez mi?eskiden 7 tabak yedigimi dusunursen nispeten az zarar verdiği kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Arka sayfaları okuyarak herkes bulur be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kgns said: :) senden katil olmaz çok ipucu bırakıosun, bi kere oryantasyon günü atılan postları biraz okursan sinanın sana "not yet egeden büyükmüş" dediğini görürsün, ondan sonra suugle dan ege diye aratıp erkek olup da son düzenleme tarihi bu sene okula giren birine uyan ve okul numarası 1100 lerin üstünde olan bi tek ege var zaten. hatta ona bile gerek yok, yurtların acıklandıgı gun atılan postlara bakarsan, kekin teki "bana b5 107 cıktı lem" demiş, b5 107 de kalan 1 tane ege var zaten falan filan :)ve tabii ki bunları yaparken de ne olur ne olmaz sinana da öm attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Asdasdasdasdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nileppezdel said: Arka sayfaları okuyarak herkes bulur be :Dyok ben zaten psişik güçlerimle buldum, tutorial for not so psychics hazırladım. yoksa çok karizmayım. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 dabıl post.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ulan okula gide gide 1 hafta gittim ama özeledim lan ilk hafta bile çok eylenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 3 hafta gitmiştim ben çok özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ben geçen her dakika daha çok bunalıyorum az kaldı açılmasına diye => Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kafa kafaya vurmak lazım okulu özleyenleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar