Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Ya herkesle oda arkadaşı olamam ki. Geçen sene bi risk aldım arkadaş olarak girdiğim adamdan nefret ettim. Ha çok arkadaşım kalmadı zaten geçen seneki olaylardan dolayı da yani cidden hep birbirleriyle kalan adamlarla oda arkadaşı olmak istiyorum, tabi kapılmışlar. Bunlar dışındaki arkadaşlarım da hep şehirde kalanlar yada millet ucuz diye 4 kişiliğe geçiyo. 2 kişilikte kalıp da oda arkadaşından memnun olmayan arkadaşım yok malesef :/

ayrıca öyle denmez be ayıp =D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya herkesle oda arkadaşı olamam ki. Geçen sene bi risk aldım arkadaş olarak girdiğim adamdan nefret ettim. Ha çok arkadaşım kalmadı zaten geçen seneki olaylardan dolayı da yani cidden hep birbirleriyle kalan adamlarla oda arkadaşı olmak istiyorum, tabi kapılmışlar. Bunlar dışındaki arkadaşlarım da hep şehirde kalanlar yada millet ucuz diye 4 kişiliğe geçiyo. 2 kişilikte kalıp da oda arkadaşından memnun olmayan arkadaşım yok malesef :/

ayrıca öyle denmez be ayıp =D

13405872304234 ytl ye kimse 2 likte kalmaz bu sene söyliym ben..
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

abi çok meraklıysan git dışarda ev tut bak bakim yılda 6.800e hergün temizlenen, elektriği interneti herşey dahil bir ev bulabiliyormusun. saçmasapan komünist triplerine girmeyin.

millet gayet ucuza kalıyo mutlukentte viaport'un etraflarında falan, bu sene yurtların baya boş olmasını bekliyorum ben. her gün temizlenmiyo bi de haftada 2 kere temizliğe geliyolar, ve el kadar ranzada kalıyosun. 3 arkadaşım eve çıktı 1200 veriyolar gayet sitenin havuzu var her birinin kendi odası var vs.

1 sene 2 likte tek başına kalma, 1 sene de 4lükte kalmanın ardından bu sene evdeki odama geri döndüm. Ataşehirden kampüs 45 dk shuttlela. odama döndükten sonra yurt cidden çok bayık geldi yani daraş daraş nasıl baymıyodum kendime şaşırdım, ev gibisi yok. yol biraz sorun oluyo gittin geldin shuttle yakaladın falan ama değer yani..

Xaenin'e sonuna kadar katılıyorum, ev en temizi. Yurtların o kadar pahalı olmasının da hiç bir açıklaması yok..
Sosyal ağlarda paylaş

evde kalmak tabiiki daha iyi onu tartışan yok da. sen hangi binada kalıodun bilmiorum ama artık o kadar çok temizliğe geliolardıki bizde ben kovuodum uykulu halimle.
kanka 1200e 3 kişi çıktın. kişi başı 400. öyle kısa kontrat yapılmaz normalde, belki üniversite diye oluyodur ama atıyorum 2-3 sene o evde kalıcaksan yazın da parasını vermek zorundasın. sonra bunun internet temizlik elektrik ısıtma aidat okula giderkenki benzin parası gibi ekstraları var. ben de meraklı değilim 7 kaat bayılmaya yurda da en temizi öyle. ha gider tek başına veya maks 2 kişi şöyle caddede falan evin olur o zaman eyv da etraftaki leş leş yerlerde takılmaya hiç gerek yok. yurdun sosyal ortamı bile yeter yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

çüş 3000 lira ne be yalandır ihtimal yok. normal yıl içinde haftanın 5 günü çalışıp stajyer kategorisinde olsan bile vermezler de ben de turkcellin çok para verdiğini duymuştum. ama yaz stajı için ayda 3000TL mi veriyorlar şimdi=) ben de ingilterede para kazanıyorum diye seviniyordum=)
aylik 1000 tl saka degil !! 3 ay staj ben aylik demedim ki, staj icin dedim
Sosyal ağlarda paylaş

syd said:

2010 LYS results were announced. According to these results, 635 students successfully completed the full quota of persons at our university this year again. We wish success to all students in the new academic year.

saka gibi

2 sene önce 550 kişi girdiydik.. öğrenci sayısı increasede, kalite decreasede.. overall success grafiğini siz hayal edin artık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...