syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 4 kredi mantigini anlarsan catur cutur yersin ne cikarsa karsina 4 mikro elektronik dersi yanina aldim pek zaman ayircak vartim olmadi atiyorum A` yazan yerde A diye gordugum dikkatsizlik hatalari yuzunden a yi kacirmistim sene sonunda projesi olur o da rahattir daha ne diyim edit : 1. haftada belirleniyor senior asistanlar su an asistan olacagim gibi gozukuyor, 1. haftada okuldan onay gelene kadar kesin diyemem, asistan olmasam da elimden gelen yardimi yaparim. buyuk konusmak gibi olmasin simdiden sadece asistan olmak istiyorum ve olacak gibi gozukuyor yoksa kesin bisi yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 kaan olm başlara baktım tam fakirmişin lan sen. şimdi zenginim şovları yapıosun kingpin said: aga niye kimse bu üniversite için çok pahalı geyikleri çevirmiyor, bozuluyorum. Xaenin said: Kimse hatırlamak istemiyor , bak hatırlattın karnıma ağrı girdi . Bİ DE PENTH VAR , BURSLU PİJ , O ÖDEMİYOR PEK BİŞEY . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 syd said: 4 kredi mantigini anlarsan catur cutur yersin ne cikarsa karsina 4 mikro elektronik dersi yanina aldim pek zaman ayircak vartim olmadi atiyorum A` yazan yerde A diye gordugum dikkatsizlik hatalari yuzunden a yi kacirmistim sene sonunda projesi olur o da rahattir daha ne diyim edit : 1. haftada belirleniyor senior asistanlar su an asistan olacagim gibi gozukuyor, 1. haftada okuldan onay gelene kadar kesin diyemem, asistan olmasam da elimden gelen yardimi yaparim. bana core niyetine geçmiyor dimi bu üretime. fens elective için de çok sıkışmadıkça almam herhalde kol gibi 4 kredi ders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bi de bisi sorcam herkes 4 kisilige hucum mu ediyor yoksa bana mi ole geldi? zaten bi 4 kisilik oda cikartmis arkadaslar saka gibi =) aksamlari bana kapisini acacak insanlara yatiya gelebilrim odadan kacmak icin hehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi ucuz diye 4 kişiliği kovalayan çok doğrudur. ne zaman açıklancak bu yurtlar bu arada? bi kere de doğru çıkarabilsinler dişimi kırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi biraz komik olcak ama elektronik sitesi paso update edildiginden ben banner webden bakiyorum request bilmem ne formundan orda yazio core mi degil mi bu arada junior elektronik bitti 56/40 kredi core bende nasi? hashasd fazla kastik su 3 senede ps: zorunlu elektronikler dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 lan deren sen hala mezun olmadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hum 204 asistani olan var mi bu arada? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sorma şükrü hayırlısıyla bu sene yolumuza devam edicez. bana diyene kadar kaan fakirine söyliceksin onu asıl. gerçi onu kaale bile almadın herhalde doğru haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 staja baktikca mezun olmamak da ic acici aslinda abzurd abzurd seylerle ugrastiriolar su stajlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 uğraşacağın birşey varmış en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 abi sabancida vlsi terminalinde kullandigim 2 3 satir kod var dedim adamlar ubuntu apache php web serveri kurdurmaya calisiyorlar bana oturdum pdf falan okuom ole napayim :( zaten kuruoz bi kenarinda hata cikio hatayi cozemeden adam bu istedigim gibi olmadi su programi kullan bu sefer diye farkli yontemlere baslatiyor bizi joomla falan biliom artikin hani departmana 5 elektronik 1 matematik 2 makine muhendisi alip ubuntu calistirtcaklarina 1 bilgisayarci alsalar catur cutur yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 geldim sabancı %50 burslu ölü tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 begenmiyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 malcır hoşgeldin geçmiş olsun syd sende de hata var gidip kod yazılcak staja girilir mi. ama en azından zor da olsa yeni şeyler öğreniyorsun daha ne isteyebilirsinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bana soledikleri sey: Nortel`in Aselsanla ortak milli guvenlik ustune bir elektronik projesi idi. geldigimde ise biz ise almadna once adami 3 ay arastiriyoruz stajere milli guvenlik bilgilerini acamayiz, otur su kodlarla apache php sitesi yapmaya calis ubuntuda dediler. stajerler vakit olduruyor su an savunma departmaninda. turkcellin falan da cok farkli degilmis, arkadsima da excell falan yaptiriolarmis paso yani kendine bisiler katcak design projesinde ugrasan birini duymadim. ama en azindan 3000 lira veriyor turkcell stajere bizde o da yok :7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 çüş 3000 lira ne be yalandır ihtimal yok. normal yıl içinde haftanın 5 günü çalışıp stajyer kategorisinde olsan bile vermezler de ben de turkcellin çok para verdiğini duymuştum. ama yaz stajı için ayda 3000TL mi veriyorlar şimdi=) ben de ingilterede para kazanıyorum diye seviniyordum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 çok acil: sabancıda kayıt dondurma var mıdır? %50 burslu tuttu ne kadar ödeyip kayıt dondurabilirim? yada kayıt dondurdugumda bursum gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 okulu ara sor hemen. kayıt dondurma var. fiyatını unuttum, bursun da kalıyor mu bilmiyorum. mantıken kalması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 http://www.sabanciuniv.edu/tr/?ogrenci_kabul/kayit/2009-2010Kayitbilgileri.html#kayitdondurma su olayı var çok acilden kastım kayıt baslamadan önce ogrenmem gerek almanyaya gidicem burda kayıt dondurup ama bursum gitmeden ve ilk kayıttaki 13.750tl yi ödemeden kayıt olup dondurabilir miyim? okulu artık saat 3den sonra eve gidince arıyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Emin değilim ödüyor olman gerekebilir. Almanya'ya gideceğim derken önce oradaki okulu mu deneyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Lan! Gitme Almanya'ya.. Oda arkadaşım olacaktın :( Random hıyarlara bırakma beni :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 lan kaç senedir okuyorsun bi oda arkadaşı bulamadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ya benim oda arkadaşım yurttan ayrıldı, oda arkadaşı olmaya değer bulduğum tüm adamlar da birbirleriyle kalıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bariz arkadaşın yokmuş nilep:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar