Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

4 kredi
mantigini anlarsan catur cutur yersin ne cikarsa karsina
4 mikro elektronik dersi yanina aldim
pek zaman ayircak vartim olmadi
atiyorum A` yazan yerde A diye gordugum dikkatsizlik hatalari yuzunden a yi kacirmistim
sene sonunda projesi olur o da rahattir daha ne diyim

edit : 1. haftada belirleniyor senior asistanlar su an asistan olacagim gibi gozukuyor, 1. haftada okuldan onay gelene kadar kesin diyemem, asistan olmasam da elimden gelen yardimi yaparim. buyuk konusmak gibi olmasin simdiden sadece asistan olmak istiyorum ve olacak gibi gozukuyor yoksa kesin bisi yok daha.
Sosyal ağlarda paylaş

kaan olm başlara baktım tam fakirmişin lan sen. şimdi zenginim şovları yapıosun

kingpin said:

aga niye kimse bu üniversite için çok pahalı geyikleri çevirmiyor, bozuluyorum.

Xaenin said:

Kimse hatırlamak istemiyor , bak hatırlattın karnıma ağrı girdi .

Bİ DE PENTH VAR , BURSLU PİJ , O ÖDEMİYOR PEK BİŞEY .
Sosyal ağlarda paylaş

syd said:

4 kredi
mantigini anlarsan catur cutur yersin ne cikarsa karsina
4 mikro elektronik dersi yanina aldim
pek zaman ayircak vartim olmadi
atiyorum A` yazan yerde A diye gordugum dikkatsizlik hatalari yuzunden a yi kacirmistim
sene sonunda projesi olur o da rahattir daha ne diyim

edit : 1. haftada belirleniyor senior asistanlar su an asistan olacagim gibi gozukuyor, 1. haftada okuldan onay gelene kadar kesin diyemem, asistan olmasam da elimden gelen yardimi yaparim.

bana core niyetine geçmiyor dimi bu üretime. fens elective için de çok sıkışmadıkça almam herhalde kol gibi 4 kredi ders
Sosyal ağlarda paylaş

abi biraz komik olcak ama elektronik sitesi paso update edildiginden ben banner webden bakiyorum request bilmem ne formundan
orda yazio core mi degil mi
bu arada junior elektronik bitti 56/40 kredi core bende nasi? hashasd fazla kastik su 3 senede

ps: zorunlu elektronikler dahil
Sosyal ağlarda paylaş

abi sabancida vlsi terminalinde kullandigim 2 3 satir kod var dedim
adamlar ubuntu apache php web serveri kurdurmaya calisiyorlar bana
oturdum pdf falan okuom ole napayim :(
zaten kuruoz bi kenarinda hata cikio hatayi cozemeden adam bu istedigim gibi olmadi su programi kullan bu sefer diye farkli yontemlere baslatiyor bizi

joomla falan biliom artikin hani departmana 5 elektronik 1 matematik 2 makine muhendisi alip ubuntu calistirtcaklarina 1 bilgisayarci alsalar catur cutur yapacak
Sosyal ağlarda paylaş

bana soledikleri sey:
Nortel`in Aselsanla ortak milli guvenlik ustune bir elektronik projesi idi.
geldigimde ise biz ise almadna once adami 3 ay arastiriyoruz stajere milli guvenlik bilgilerini acamayiz, otur su kodlarla apache php sitesi yapmaya calis ubuntuda dediler.
stajerler vakit olduruyor su an savunma departmaninda.
turkcellin falan da cok farkli degilmis,
arkadsima da excell falan yaptiriolarmis paso
yani kendine bisiler katcak design projesinde ugrasan birini duymadim.
ama en azindan 3000 lira veriyor turkcell stajere bizde o da yok :7
Sosyal ağlarda paylaş

çüş 3000 lira ne be yalandır ihtimal yok. normal yıl içinde haftanın 5 günü çalışıp stajyer kategorisinde olsan bile vermezler de ben de turkcellin çok para verdiğini duymuştum. ama yaz stajı için ayda 3000TL mi veriyorlar şimdi=) ben de ingilterede para kazanıyorum diye seviniyordum=)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sabanciuniv.edu/tr/?ogrenci_kabul/kayit/2009-2010Kayitbilgileri.html#kayitdondurma

su olayı var
çok acilden kastım kayıt baslamadan önce ogrenmem gerek
almanyaya gidicem burda kayıt dondurup ama bursum gitmeden ve ilk kayıttaki 13.750tl yi ödemeden kayıt olup dondurabilir miyim?
okulu artık saat 3den sonra eve gidince arıyabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...