Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sevgili patiler runuo ya patinin server kurduunu gorunce basladım ama stat kasamıorum yardım edebilirmisiniz neyden nasıl stat kasılır str 53ten yukarı cıkmadı yardımcı olursanız cok mutlu olcam
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kindling yaktım ben bol bol dex ve str için...
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Tonlarca tavsiye vermeden önce en önemli noktayı söyliyeyim. 1 dakika içinde 1 stat en fazla bir kere artabilir. Yani 1 dakika içinde max alabileceğin stat artışı; 1 str, 1 dex, 1 int şeklinde olacaktır. En kolay arttırma yolu da kindling ile. Camping 0 olacak, ok yukarı doğru olacak. Rastgele skill train edip skill cap'i 700 yapıyoruz. Skill cap dolduktan sonra hiç bir skill'in oku aşağıya dönük olmayacak. Dagger ile ağaçtan kindling toplayacak çantayı dolduruyoruz. Çantada kindling'e çift tıklıyoruz. Sonra istediğin stat gelene kadar (yada üçü birden gelene kadar) last object makrosuna basılı tutuyoruz. İstediğin stat'lar gelince 1 dakka bekleyip tekrarlıyoruz.
Öne çıkan mesajlar