seker Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 servera save attığımda çıkan world save has been intiated yazısını değiştirmek istiyorum fakat bu yazının nerede geçtiğini bulamadım bana bu yazının geçtiği dizini yada hangi dosya içinde olduğunu söylermisiniz acaba yoksa kafayı yicem...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 sanırım bir script ile yapılmakta. bende bilmiyorum[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Hex editorle sphere'i editlerek yapabilirsin. scp icinde deil o.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seker Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 sphere.exenin içindemi ooooo uğraşamıycam çok çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Buldunmu O Yazıyı Degiştirmeyi Eger Bulduysan Banada Sölermisin Bende Degiştirmek İstiyorum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar