Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Yarın(Bugun) On air acık hava partısı var gelmeyı dusunen war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Akerfeldt said: grafik tasarima girdim bende. OMEGE HOŞGELDİN KENKS!!! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Akerfeldt said: grafik tasarima girdim bende. Hg ge100 nası gectı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oha gra dan bu kadar çokmu kişi varmış burda, kaçıncı sınıfsınız yahu siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Aksam on air acık hava partısı var. Gelmeyı dusunen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ge100lere sordum pek giden yok.Bende gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 geçerken uğradım, pek bişi yoktu, arkadaşları gördüm iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 vay popo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 popomundo diyorum. bişeye benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bir arac pulu edinmek neden bu kadar zor bu universitede? bi seminer varmis ona katiliyormussun sonra sinav mi oluyormus neymis.tek istegim kapidan durmadan gecmekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sen daha dur aker onu kaybetmesi de bi o kadar kolay :P neyseki abim saolsun, mezun sticker rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 pzt sabah kactaa okul kimse bişey sölemedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hazırlık mı bölum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hazırlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 14 ü akşamı 5 de belli oluomuş ama nerde bilmiorm sitede yazar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bide tunusdan dan doğu kampüse otobüsün kalkış saatleri nedir bulamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 g100 kitapcığının en arka sayfasında yazıo en erken 7.50'de kalkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 programim belli olmus, var mi bundan kac bunda kal diyebileceginiz hoca turkce de ingilizcede falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 türkçe de nurgüzel hoca vardı 1 veriyormu hatırlamıyorum ama 2 yi ondan almıştım çok şeker gibi bi insandır kendisi. ingilizce de çok fazla hoca olduğu için pek bişi demek mümkün değil ama zaten hocaların yapabildiği şeylerde kısıtlı ingilizce dersinde, baya sıkı tutuyolar orayı. o yüzden ingilizceleri mümkün olduğu kadar çabuk bi şekilde vermeye çalış, bi kere kalırsan başını çok ağrıtır sonra. bide ek olarak stars da hocaların önceki dönem not ortalamalarını filan görebildiğin bi dalga olması lazım, ordan da bi fikir edinebilirsin. eheh şaka maka yarın okul var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yarın başlıo walla ciddi ciddi , inter olduk hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi bi teneffüs oluo 43242432432 kisi kücücük kapıdan cıkıosn ya :D N binası sux :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bizim binada öle D , dier kapıyı açsalar sorun olmucakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ya ben sarhosken mail sifremi degistirmisim galiba simdi de hatirlayamiyorum.resetlemek gibi bi imkan da yok galiba pöf = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar