Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkent'li olanlar

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
Alcadras said:
Up'layasım geldi. Biraz da soru sorayım da bahanem olsun.

Şimdik, ben yaz tatilinden önce Mayıs gibi kütüphaneden bir kitap aldım. Vermeyi unuttum, kitap kaldı bende. Gecikme ücreti alınacak mı? :)

:S, hoca naptın sen ya =)
küçük bi servet ödeyebilirsin. Ankaradaysan git ver yada uzattır bişi yap.
Sosyal ağlarda paylaş

BoDrUmLu said:
Alcadras said:
Up'layasım geldi. Biraz da soru sorayım da bahanem olsun.

Şimdik, ben yaz tatilinden önce Mayıs gibi kütüphaneden bir kitap aldım. Vermeyi unuttum, kitap kaldı bende. Gecikme ücreti alınacak mı? :)

:S, hoca naptın sen ya =)
küçük bi servet ödeyebilirsin. Ankaradaysan git ver yada uzattır bişi yap.

şimdi günlük gecikme ücreti 20 ykr. 100 gün gecikse, 20 ytl. iyi çok bir şey değilmiş.

ben 3 kitabı 2 ay geciktirdim diye 73 ytl ödedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bilkentin hazırlığı görebileceğiniz en kolay sene bi kere.

Bölüme geçince daha çok ağlatıyolar ananızı.

Hazırlıkta bi tek ingilizce var, bi de bölümü görün siz.

Bilkent zor bi üniversite. Derslerde attendance alınır, derslere girmeden sınavları vererek o dersi geçemezsin yani, derse gelmeyen F ler.

Bol bol ödev, sunum, proje, quiz bilmemne ilkokul gibi evde de uğraştırırlar adamı.

Yetenek isteyen bölümlerinde (grafik tasarım iç mimarlık falan) hocalar hiç bişeyi beğenmez.

zordur yani. bi yerde paranla rezil oluyomuşsun gibi gelir. çünkü odtüye çankayaya giden tipler okula uğramaz bile, finallere 1 hafta kasar bitirir o sınavı. sense bütün sene uğraşırsın ona rağmen geçemeyebilirsin sınıfı.

ama o bilkent yazan diplomanın iş hayatında sana sağlayacağı artı her şeye değer. uğraşmana da verdiğin paraya da. çok çok zekiysen burslu gir bilkente para da verme. en baba burslardan biri bilkenttedir, sınıfta kal istersen 3 sene üst üste, gene kesilmez bursun.
Sosyal ağlarda paylaş

hoşgeldin akerfeldt bende grafik 4 e geçtim bu sene. güzeldir bölümümüz çok eğlencelidir, ama vakit ister, baya hemde. ayrıca çok klişe olucakda bilkentli olmanın bi farkı varmış gerçektende, bu yaz staj ararken anladım, zira staj değil baya ücretli olarak işe aldılar beni :) sağlık sorunlarım elvermedi ayrıldım filan ama çıkınca burda işin hazır gibi bi konuşma da oldu yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...