DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 geç oldu ama tüm bilkentlilere yeni dönemde başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Up'layasım geldi. Biraz da soru sorayım da bahanem olsun. Şimdik, ben yaz tatilinden önce Mayıs gibi kütüphaneden bir kitap aldım. Vermeyi unuttum, kitap kaldı bende. Gecikme ücreti alınacak mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mADmaXimus said: nocom said: dory said: cankayadayım ben burslu orda bile eziyorum olmayanlari okula para mi verilirmis=(( oha 80 ya, yazik. git ev al pardon ama çankaya üniversite olarak geçiyor mu :D pöff dandik okul ... yeni gordum hahahaha iyiymis :D nocom +1 dory -1 durun len bende gidicem belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Alcadras said: Up'layasım geldi. Biraz da soru sorayım da bahanem olsun. Şimdik, ben yaz tatilinden önce Mayıs gibi kütüphaneden bir kitap aldım. Vermeyi unuttum, kitap kaldı bende. Gecikme ücreti alınacak mı? :) :S, hoca naptın sen ya =) küçük bi servet ödeyebilirsin. Ankaradaysan git ver yada uzattır bişi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 BoDrUmLu said: Alcadras said: Up'layasım geldi. Biraz da soru sorayım da bahanem olsun. Şimdik, ben yaz tatilinden önce Mayıs gibi kütüphaneden bir kitap aldım. Vermeyi unuttum, kitap kaldı bende. Gecikme ücreti alınacak mı? :) :S, hoca naptın sen ya =) küçük bi servet ödeyebilirsin. Ankaradaysan git ver yada uzattır bişi yap. şimdi günlük gecikme ücreti 20 ykr. 100 gün gecikse, 20 ytl. iyi çok bir şey değilmiş. ben 3 kitabı 2 ay geciktirdim diye 73 ytl ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 :D yazık günah değil mi =) 1şişe jack alınır o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bu arada kitabı ne zaman aldıgın önemli.Eger 20sinden sora filan aldıysan o kitapların suresi yaz boyu oluyo zaten. Eylüle kadar kalıo sende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 BoDrUmLu said: Bu arada kitabı ne zaman aldıgın önemli.Eger 20sinden sora filan aldıysan o kitapların suresi yaz boyu oluyo zaten. Eylüle kadar kalıo sende.. Evet öyleymiş. Ama 20'sinden önce aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bilkente makina muhendisligi acilmis diye duydum dogru mudur bu bilkentliler? geliyim mi sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yemişler temmuzum seni. ama gel yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 makina bu seneye açılmadı ama açılacakmış. hoca arıolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yok mu bu sene gelen beyav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luxie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ya benim hazırlık bitti 1 olcam da ilk sene ders seçme olayı olmuyomuş diye duydum sadece ingilizcede seçebiliyomuşum fln nasıldır bu işler kayıtlar şimdi 11 inde ilk gün gidip halletsem kayıtları daha mı iyi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 1. sınıfta otomatik program yükleyip veriyolar. senin ders falan seçmene gerek kalmıyo. ilk dönemden seçmeli ya da extra dil falan alacam dersen, bilgisayardan registrationlar bittikten sonra ders alabilirsin sekreterden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ya lanet olsun bilkentten konustugum herkes kalmış :) Gözümü korkutuolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Chewy said: ya lanet olsun bilkentten konustugum herkes kalmış :) Gözümü korkutuolar :) bölüm nedürkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 turizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 turizmde kalınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ztn hazırlıktan bahsediorm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 çok zorlanacağını sanmıyorum ya, benim turizimde okuyan arkadaşlarım arasında kalan yok mesela, korkun olmasın :D yahu bende elektronik fln diyceksin sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Chewy said: ztn hazırlıktan bahsediorm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 HAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV desene be gülüm :D ıykk hazırlık okumadım ama okuyan tüm arkadaşlarım hayatlarından bezmişlerdi bilirim yani.. zor bi sene ama sonra çok rahatlıycaksın bak kolay gelsin şimdiden (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bilkentin hazırlığı görebileceğiniz en kolay sene bi kere. Bölüme geçince daha çok ağlatıyolar ananızı. Hazırlıkta bi tek ingilizce var, bi de bölümü görün siz. Bilkent zor bi üniversite. Derslerde attendance alınır, derslere girmeden sınavları vererek o dersi geçemezsin yani, derse gelmeyen F ler. Bol bol ödev, sunum, proje, quiz bilmemne ilkokul gibi evde de uğraştırırlar adamı. Yetenek isteyen bölümlerinde (grafik tasarım iç mimarlık falan) hocalar hiç bişeyi beğenmez. zordur yani. bi yerde paranla rezil oluyomuşsun gibi gelir. çünkü odtüye çankayaya giden tipler okula uğramaz bile, finallere 1 hafta kasar bitirir o sınavı. sense bütün sene uğraşırsın ona rağmen geçemeyebilirsin sınıfı. ama o bilkent yazan diplomanın iş hayatında sana sağlayacağı artı her şeye değer. uğraşmana da verdiğin paraya da. çok çok zekiysen burslu gir bilkente para da verme. en baba burslardan biri bilkenttedir, sınıfta kal istersen 3 sene üst üste, gene kesilmez bursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 grafik tasarima girdim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hoşgeldin akerfeldt bende grafik 4 e geçtim bu sene. güzeldir bölümümüz çok eğlencelidir, ama vakit ister, baya hemde. ayrıca çok klişe olucakda bilkentli olmanın bi farkı varmış gerçektende, bu yaz staj ararken anladım, zira staj değil baya ücretli olarak işe aldılar beni :) sağlık sorunlarım elvermedi ayrıldım filan ama çıkınca burda işin hazır gibi bi konuşma da oldu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar