Aramis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 telekomu seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 170 ms lere fırladı tf2 serverları ?? : veya buraya bol yağmur yağdı ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 dün saat 23:30 sularında internetim yattara oldu. ttnetin sunucularından kaynaklandı sanırım, ip ve dns adresi alamıyordu alet. cep telefonuna baktım, turkcell bile çekmiyordu. noldu bilmiyom ama sabah düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ankara emekte son 1 haftadır saat 02.00 den sonra yalan oluyor internet ne grevmiş bea kardeşim komplolar sabotajlar servis alamıyan kızgın kullanıcılar. Filmini yapsadalarda izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ist avrupa yakasi adsl. internet tabiri caizse bombok gunlerdir. zaten dunya uzerinde en boktan servisi sunuyorlar bir de ustune grev felan yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ölü şu an net bende ankaradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Çat çat kesiliyor netim,üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 40 mb lik video yu 25 ile çekiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 CoolRider said: komplolar sabotajlar servis alamıyan kızgın kullanıcılar. Filmini yapsadalarda izlesek. Bkz: Die Hard 4.0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Oyunda 4 saniye lag var ohh mis gibi. 4 saniye sonrasını tahmin etmeye çalışıyorum :D. Bu arada dl a bakmiyorum bile. İzmir/Bornova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 dün akşamdan beri çok kötü net, başka sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bende kötü, rapidshare'ın bazı sunucularından adam gibi download yapa biliyodum ama bugun onlarda çok kötü vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 öldü internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Şu anda rezalet , saçma sapan ping ve loss var , normalde 2 mbit olan hız 512k'yı zor görüyor testlerde , yurtdışına en düşük ping 300 den başlıyor. Kablonet Fulya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 normalde 100 ping aldiim sunucularda 450 500 e vuruo sürekli, youtube, download fln herşey yalan oldu istanbulda... yoruldum artik bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord Neruda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 4096 ile WOW da sürünüyorum ... Telekom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar