RabbiT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Merhamet kokan mazi Gurultulu iç çekmeler Ölüm gibi sessiz bir gece Arkası bir gece daha Arkası bir gece... Duyulmayan kalp atışları Korkunç bir lanet Boş bir kovanda arı gibi Adet kanı gibi bir adet Adet kanı gibi... Çatırdar ruhum bedende Sanki bir tabutta Masumca ve tabiki kırılgan bendim kırılgan olan benim kırılgan... Tek derdim,derdim Sonraları çamur edası Bulamaç bulunan yaşamlar Saklı yaşamlar mı var? Benim derdim,derdim Paraları vezir sedası Zincirlere vurulanlar Özgür yaşamlar mı var? Merhamet kokan Tanrı Korkunç bir lanet Masumca ve tabiki kırılgan Neydi dedim benim tek derdim Ölüm gibi sessiz bir gece Arkası bir gece daha Arkası bir gece Yalnız bir gece Yanlızca bir gece...
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yanlız değil yalnız olcak.yani başka yerlerde de yazıcaksan şiirini düzelteyim dedim. Adet kanları falan tümlesin diye eklemişsin ama pek gitmemiş bence.Yani alaka bakımında gitmemiş. Güzel genede ama:)
RabbiT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Yanlız/yalnız kelime oyununu ben bilerek yaptım orda yani bir hata falan yok.. :)
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 fakat türkçede "yanlız" diye bir kelime yok rabbitciğim=)
RabbiT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Burto! Sen sus bakiim kıs!.. :) Tamam tamam rezil oldum işte... :D
beybin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 dory fakir misin ne molpedi. orkit rulzz. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 03:19 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ]
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hışırtıdan rahatsız mısınız? kotex'e geçin.
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 yaziyi yazan kişilik cok delikanli geldi, serbest cagrisimdan oraya vardim aslinda. hos bişey sanat boyle seyleri bagrina almali, basmali. bence de evet
beybin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 konudan uzaklaşmayalım. konumuz yanlızlık.
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Dağımışsınız lan konuyu iyice gidin bakim burdan park mı burası. Didiinn dit!... Adet gören yazı yazmasın yahu ne sert oluyorsunuz sinirli falan...
Öne çıkan mesajlar