Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Profesyonel fotoğrafçılıktan kastım analog makinelerle çekip tab etmek olayı. Öteki ise dijital fotoğrafçılık oluyor bana göre. Traditional art - Digital Art gibi. Baskı olayı apayrı birşey zaten,dijitalde çekilmiş fotoğrafı fotobloğa baskıya giderken olduğu gibi yollayamazsın. Fotobloktaki mat-parlak seçimi bile çok şey farkettirirken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Cuce said: abi magnum diyon... baska bi boyut baska bi hayat, laika makinelerr falan.. ara gülere tokat atıyım. evet ne cektiysen odur hatta ne cektiğini sanıyorsan onu cemişsindir. ama kağıda bastığın cektiğin şey değildir, tablarken veririsn ayarı. Abi yapma Ara Güler Türkiye'nin en önemli fotoğrafçılarından biri. Dahası işleri gerçekten çok orjinal. Yani böyle işler çıkartmış bir dehadan bahsediyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Cuce said: ama kağıda bastığın cektiğin şey değildir, tablarken veririsn ayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 cok gereksiz tartismalara gitmis konu..fotograf ne cektiysen odur oynanmaz falan...kim koymus bu kurallari kac yilinda koymus allah icin :D hani herseyi gectim ara güleri tokatlamadan once bi durmak lazim..(kareleri beni herkes kadar heycanlandirmasada) inanilmaz saygi duyulmasi gerekilen biri gibi geliyor.. sen ben biz siz onlar daha embriyonun e'sini olusturmadan once kendisi karanlik oda boş sokaklar arasi kendi istedigini gördügünü cekmek icin hayatini koymus bu ise, iyikide yapmis yani.. hangi akla hizmet denildiyse fotografi ne cekersen odur argumani da baya bir eski de kaldi üzgünüm ama :D ufacik bir delik bre, arkasindaki düzlemede resim kadrajlayan aparat. ne 'seciyorsan' yada neleri secip birarada toplamak istiyorsan, onu bir düzleme yansitirsin. adi oymus buymus cakmıs cukmus. hic kasmayin bu saatten sonra.. bugun 35mm film (sinema) icinden tek secilip scan edilmis/basilmis bir kareyi sana nasil bak fotograf cektim diye yutturursam, yarinda bunun CG'sini cikartip yutturacaklar...o nedenle rahat olmak lazim herkesin gözü kendine neticede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben yıne tokatlarım. yaşlı ınsan zaten karşılık veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 rofl. ben de tokatlarım, fakat sebebi fotoğraflarının kötü olması vs. değil. öyle ukala insan kim olursa tokatlanır. sen de tokatlarsın aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bi amaç yok. kadrajda kötü ama ilk hdr çalışması oldu o yüzden bir manevi değeri var koyuyum dedim:) psde çerçeve eklendi birazda karartıldı başka bişey yok.yani level a dokunmadım bile diyim baştan. -2 -1 0 +1 +2 şeklinde yaptım.Photomatix programını kullandım.. gün batarken bu oda mistik bi hal alıyo onu görüntülemek istedim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ben -2 0 +2 ile yapmaya çalıştım hdr normal fotodan daha kötü oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar